Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile verhoogt prijzen per 1 januari

door Margot Meendering Leestijd: 2 minuten

t-mobile.gifT-Mobile voert op 1 januari een prijsverhoging door van 1,6% voor de meeste vaste en mobiele abonnementen. De stijging is het gevolg van de jaarlijkse inflatiecorrectie van het CBS.  Het geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Wie na 1 oktober 2020 een mobiel of vast abonnement heeft afgesloten, krijgt niet te maken met de prijsverhoging.

Mag ik mijn contract opzeggen?

De maandelijkse kosten voor mobiele en thuis abonnementen gaan dus omhoog. Omdat het alleen om een inflatiecorrectie gaat is het geen reden om je abonnement op te zeggen. Overigens worden de kosten voor onder andere Fox Sports en Film1 niet verhoogd.  Ook berekent de provider geen inflatiecorrectie over aanvullende diensten zoals Deezer en Videoland. Alleen het maandbedrag (de vaste afgesproken kosten) van je mobiele abonnement stijgt per 1 januari 2021 dus met 1,6%.

Wat doen andere providers?

De meeste providers hebben afgelopen zomer al prijswijzigingen doorgevoerd, omdat het CBS in juni het inflatiepercentage bekendmaakt. Zo verhoogden KPN en Ziggo hun maandprijzen per 1 juli 2020 met respectievelijk 2,6% en 2 euro.  Is de looptijd van je contract voorbij? Vergelijk dan nu of je kunt besparen door over te stappen naar een andere provider.

Geactualiseerd: dinsdag 22 december 2020

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie