Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile verhoogt prijzen per 1 januari

door Margot Meendering

t-mobile.gifT-Mobile voert op 1 januari een prijsverhoging door van 1,6% voor de meeste vaste en mobiele abonnementen. De stijging is het gevolg van de jaarlijkse inflatiecorrectie van het CBS.  Het geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Wie na 1 oktober 2020 een mobiel of vast abonnement heeft afgesloten, krijgt niet te maken met de prijsverhoging.

Mag ik mijn contract opzeggen?

De maandelijkse kosten voor mobiele en thuis abonnementen gaan dus omhoog. Omdat het alleen om een inflatiecorrectie gaat is het geen reden om je abonnement op te zeggen. Overigens worden de kosten voor onder andere Fox Sports en Film1 niet verhoogd.  Ook berekent de provider geen inflatiecorrectie over aanvullende diensten zoals Deezer en Videoland. Alleen het maandbedrag (de vaste afgesproken kosten) van je mobiele abonnement stijgt per 1 januari 2021 dus met 1,6%.

Wat doen andere providers?

De meeste providers hebben afgelopen zomer al prijswijzigingen doorgevoerd, omdat het CBS in juni het inflatiepercentage bekendmaakt. Zo verhoogden KPN en Ziggo hun maandprijzen per 1 juli 2020 met respectievelijk 2,6% en 2 euro.  Is de looptijd van je contract voorbij? Vergelijk dan nu of je kunt besparen door over te stappen naar een andere provider.

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Navigatie