Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 breidt 'snel internet gebied' uit

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Tele2 heeft het gebied waar zij haar klanten snel internet tot 40 Mbps kan aanbieden flink uitgebreid. Via vdsl, de opvolger van adsl, kan de provider nu tv, internet en vaste telefonie aanbieden aan 3,8 miljoen huishoudens.

Behoefte aan meer bandbreedte

Volgens de provider gaven steeds meer mensen aan dat zij behoefte hebben aan meer bandbreedte. Hier heeft Tele2 gehoor aan gegeven door het gebied waar snel internet geleverd kan worden flink uit te breiden.

KPN-netwerk

Voor het aanbieden van vdsl-diensten maakt Tele2 niet alleen gebruik van haar eigen landelijke glasvezelnetwerk, maar huurt ook capaciteit in op het KPN-netwerk. Voor het upgraden van de snelheid (van 20 naar 40 mbps) betalen klanten 2 euro per maand extra. Of deze snelheid gehaald wordt, hangt onder andere af van de afstand tot de wijkcentrale.

Groeiambitie Tele2

Het uitbreiden van het vdsl-gebied is onderdeel van de groeiambitie van de provider. De volgende stap is het optimaliseren van het tv, internet en vaste telefonie aanbod. De aanbieder voegde de afgelopen maanden al een aantal HD-zenders toe en breidde het zenderpakket uit met HBO, Ketnet, FOXLife en 24Kitchen. Tele2 laat weten dat er meer ontwikkelingen klaar staan om het aanbod aantrekkelijker te maken.

Benieuwd of het pakket beschikbaar is op jouw adres? Doe de postcodecheck

Geactualiseerd: maandag 30 juni 2014

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.