Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Tele2 stopt verkoop Thuis-abonnementen

door Els Werkman Leestijd: 2 minuten

Logo Tele2Het was eigenlijk wel te verwachten. Per 28 december 2020 stopt Tele2 met de verkoop van Tele2 Thuis abonnementen. Het aanbod was namelijk al uitgedund na de overname door T-Mobile. En verdwijnt nu dus helemaal voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten verandert er niets. Nieuwe klanten kunnen kiezen uit het brede aanbod van T-Mobile Thuis.

Waarom stopt Tele2 met thuisabonnementen?

Vanaf 7 januari 2020 zijn T-Mobile en Tele2 juridisch één bedrijf. Als je Tele2 klant bent of wordt krijg je facturen van T-Mobile, wel met Tele2 producten. In 2019 was het aanbod van Tele2 al fors uitgedund. Alleen hele goedkope pakketten op het DSL netwerk worden nog  aangeboden. Als er glasvezel beschikbaar is, word je al meteen naar T-Mobile doorgeschakeld. Vanaf 28 december 2020  stopt Tele2 Thuis met de verkoop van pakketten aan nieuwe klanten. Dat betekent dat één van de grootste prijsvechters op het gebied van internet voor thuis van de markt verdwijnt. En dat is jammer, want Tele2 was altijd een goede keuze voor mensen met weinLogo T-Mobileig eisen die zo goedkoop mogelijk willen internetten. In onze vergelijking kun je zien wat er beschikbaar is op jouw adres, nu nog even met Tele2 dus.

T-Mobile eigen glasvezelnetwerk

T-Mobile beschikt over een eigen glasvezelnetwerk en samen kunnen ze heel Nederland voorzien van snel en voordelig internet. T-Mobile Thuis heeft een uitgebreider aanbod, met bijvoorbeeld hogere snelheden en aanvullende diensten. Ook kun je combinatievoordeel krijgen door mobiel van T-Mobile te combineren met Internet Thuis van T-Mobile. Maar het goedkoopste pakket is een stuk duurder dan bij Tele2. Het is niet bekend of T-Mobile van plan is zulke goedkope pakketten te gaan introduceren.

Tele2 Mobiel abonnement afsluiten blijft mogelijk

Tele2 mobiel blijft ongewijzigd. Mobiele abonnementen heeft Tele2 volop, dus 'de keuze is reuze' naar eigen zeggen.

Geactualiseerd: dinsdag 15 december 2020

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie