Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile dunt aanbod Tele2 verder uit

door Margot Meendering

Vanaf 7 augustus 2019 neemt T-Mobile Thuis alle internetpakketten sneller dan 20 Mbps over van Tele2. Concreet betekent dit dat Tele2 alleen nog internet via ADSL aanbiedt. 

Logo van Tele2 en T-Mobile

Gevolg van fusie

Dit is een gevolg van de fusie van T-Mobile en Tele2 in januari 2019. Een van de beloftes die T-Mobile voor de fusie heeft gedaan is het dichten van de digitale kloof met Tele2. De overname van de internetpakketten door T-Mobile is een manier om deze te dichten en in het hele land sneller internet te kunnen leveren. 

Alleen Internet Light bij Tele2

Voor een basis internetdienst (Internet Light) met een internetsnelheid tot 20 Mbps kun je nog steeds terecht bij Tele2. Het pakket kan eventueel worden uitgebreid met interactieve TV en telefonie. Alle VDSL-pakketten met een snelheid hoger dan 20 mbps kunnen vanaf 7 augustus alleen nog worden afgesloten via T-Mobile thuis. Wanneer je op zoek bent naar een hogere internetsnelheid, glasvezel of combinatievoordeel word je via Tele2 doorverwezen naar T-Mobile. In maart van dit jaar werden nieuwe glasvezel klanten van Tele2 al doorverwezen naar T-Mobile Thuis.

Voor bestaande klanten verandert er vooralsnog niets. Zij behouden hun Tele2 internetpakket met de bijbehorende voorwaarden.

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie