Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile dunt aanbod Tele2 verder uit

door Margot Meendering Leestijd: 1 minuut

Vanaf 7 augustus 2019 neemt T-Mobile Thuis alle internetpakketten sneller dan 20 Mbps over van Tele2. Concreet betekent dit dat Tele2 alleen nog internet via ADSL aanbiedt. 

Logo van Tele2 en T-Mobile

Gevolg van fusie

Dit is een gevolg van de fusie van T-Mobile en Tele2 in januari 2019. Een van de beloftes die T-Mobile voor de fusie heeft gedaan is het dichten van de digitale kloof met Tele2. De overname van de internetpakketten door T-Mobile is een manier om deze te dichten en in het hele land sneller internet te kunnen leveren. 

Alleen Internet Light bij Tele2

Voor een basis internetdienst (Internet Light) met een internetsnelheid tot 20 Mbps kun je nog steeds terecht bij Tele2. Het pakket kan eventueel worden uitgebreid met interactieve TV en telefonie. Alle VDSL-pakketten met een snelheid hoger dan 20 mbps kunnen vanaf 7 augustus alleen nog worden afgesloten via T-Mobile thuis. Wanneer je op zoek bent naar een hogere internetsnelheid, glasvezel of combinatievoordeel word je via Tele2 doorverwezen naar T-Mobile. In maart van dit jaar werden nieuwe glasvezel klanten van Tele2 al doorverwezen naar T-Mobile Thuis.

Voor bestaande klanten verandert er vooralsnog niets. Zij behouden hun Tele2 internetpakket met de bijbehorende voorwaarden.

Geactualiseerd: woensdag 19 juli 2023

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.