Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

UPC maakt Fox Sport Go beschikbaar

door Jeanet Woldring

Goed nieuws voor sportliefhebbers. Want ook UPC biedt abonnees nu toegang tot Fox Sports Go. Met de mobiele streamingdienst kun je live wedstrijden en video’s van Fox Sports Eredivisie en Fox Sports International bekijken via je pc, laptop, tablet of smartphone. De app is gratis te downloaden. Bij Ziggo, KPN en CanalDigitaal is de mobiele dienst al langer beschikbaar.

Klantbehoefte

UPC voegt Fox Sport Go toe omdat het een behoefte bij haar klanten constateert om zelf te bepalen hoe, waar en via welk apparaat zij programma’s kijken. Met Fox Sports Go wordt het mogelijk zelf te bepalen via welk scherm en op welke plek klanten live sportevenementen uit binnen- en buitenland willen bekijken. Om de dienst te kunnen gebruiken, is wel een Fox Sports Eredivisie- en/of Fox Sports International abonnement nodig.

Zes kanalen

Afhankelijk van het abonnement biedt Fox Sports Go toegang tot de vijf Fox Sports kanalen en daarmee tot Eredivisiewedstrijden, wedstrijden uit de Premier League, de Serie A en andere sporten als tennis, NFL en MLB. Daarnaast kan er naar het nieuwe online kanaal Fox Sports 6 worden gekeken, maar ook via Sidekick (het tweede scherm van Fox Sports) extra informatie over wedstrijden worden opgehaald, of extra cameraposities worden opgevraagd.

Wifi

Klanten van UPC kunnen direct Fox Sports Go gebruiken. Zij moeten daarvoor de gevraagde Mijn UPC gegevens invoeren bij de Fox Sports website of de app en zijn dan ingelogd. De content is zowel via wifi als via het mobiele netwerk te bekijken. Bij het bekijken van live wedstrijden wordt het gebruik van een wifi-verbinding aanbevolen.

Horizen.tv

Fox Sports Eredivisie en Fox Sports International zijn voor UPC klanten met een Fox Sports abonnement ook via Horizon.tv in en om het huis te bekijken op smartphone of tablet.

Meer mobiele diensten

Naast Fox Sports Go is al enige tijd de mobiele streamingdienst HBO Go in het aanbod opgenomen. Het kabelbedrijf wil in de toekomst meer mobiele diensten als Film1 Go en Sport1 Go aanbieden.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie