Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Videoland nu ook beschikbaar bij Caiway

door Jeanet Woldring

Caiway lanceert in samenwerking met Videoland de dienst Videoland Unlimited. Voor 10 euro per maand kun je onbeperkt films en series bekijken, waarbij de eerste maand gratis wordt aangeboden. Ook de pay per view video on demand-dienst Videoland is nieuw bij Caiway.

Met Videoland Unlimited biedt Caiway de mogelijkheid om onbeperkt films en series te kijken voor 10 euro per maand. Caiway-klanten met een Alles-in-1 Glas pakket en een interactieve tv-ontvanger kunnen films en series huren bij Videoland en direct op hun televisie bekijken. Hieronder vallen het Alles-in-1 Glas Standaard en Compleet abonnementen. Na de eerste betaalde maand is de dienst dagelijks opzegbaar. Om gebruik te maken van de dienst heb je naast een glasvezelabonnement een account, een internetverbinding en natuurlijk een apparaat nodig om op te kijken. Dit kan een televisie zijn, je smart TV, een PC of laptop, een tablet of smartphone. Binnenkort zal de dienst ook als zelfstandige abonnementsvorm verkrijgbaar zijn.

Aanbod Videoland Unlimited
Het aanbod van Videoland Unlimited is in vergelijking met de videodienst Netflix meer op Nederlandse content gericht. Het aanbod wordt continu ververst. Momenteel zijn er seizoenen te zien van de RTL-series Moordvrouw, Gooische vrouwen, Midsomer Murders, Unforgettable en The Blacklist. Ook de Nederlandse dramaserie Divorce, die sinds vorige week weer gestart is op de televisie, is nu al volledig te zien via de videodienst zonder reclame-onderbrekingen.

Pay per view-dienst
De Caiway-glasvezelklant kan ook gebruik maken van de pay per view-dienst Videoland Online. Dit is te vergelijken met het huren van een film in de videotheek. Je betaalt per bekeken aflevering of film. Daarnaast biedt Videoland nog steeds de allernieuwste blockbusters aan tegen een vergoeding. 

KPN, XS4ALL, Delta en Telfort ook Videoland Unlimited
Videoland is sinds november 2013 bij verschillende TV-providers verkrijgbaar. Moederbedrijf KPN startte met Videoland Unlimited, ook voor 10 euro per maand. Begin december volgden XS4ALL en Delta; Telfort in januari. Ook met UPC en Ziggo zou de Videoland-eigenaar van RTL in  onderhandeling zijn over het aanbieden van de all you can watch-videodienst.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie