Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Videoland nu ook beschikbaar bij Caiway

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Caiway lanceert in samenwerking met Videoland de dienst Videoland Unlimited. Voor 10 euro per maand kun je onbeperkt films en series bekijken, waarbij de eerste maand gratis wordt aangeboden. Ook de pay per view video on demand-dienst Videoland is nieuw bij Caiway.

Met Videoland Unlimited biedt Caiway de mogelijkheid om onbeperkt films en series te kijken voor 10 euro per maand. Caiway-klanten met een Alles-in-1 Glas pakket en een interactieve tv-ontvanger kunnen films en series huren bij Videoland en direct op hun televisie bekijken. Hieronder vallen het Alles-in-1 Glas Standaard en Compleet abonnementen. Na de eerste betaalde maand is de dienst dagelijks opzegbaar. Om gebruik te maken van de dienst heb je naast een glasvezelabonnement een account, een internetverbinding en natuurlijk een apparaat nodig om op te kijken. Dit kan een televisie zijn, je smart TV, een PC of laptop, een tablet of smartphone. Binnenkort zal de dienst ook als zelfstandige abonnementsvorm verkrijgbaar zijn.

Aanbod Videoland Unlimited
Het aanbod van Videoland Unlimited is in vergelijking met de videodienst Netflix meer op Nederlandse content gericht. Het aanbod wordt continu ververst. Momenteel zijn er seizoenen te zien van de RTL-series Moordvrouw, Gooische vrouwen, Midsomer Murders, Unforgettable en The Blacklist. Ook de Nederlandse dramaserie Divorce, die sinds vorige week weer gestart is op de televisie, is nu al volledig te zien via de videodienst zonder reclame-onderbrekingen.

Pay per view-dienst
De Caiway-glasvezelklant kan ook gebruik maken van de pay per view-dienst Videoland Online. Dit is te vergelijken met het huren van een film in de videotheek. Je betaalt per bekeken aflevering of film. Daarnaast biedt Videoland nog steeds de allernieuwste blockbusters aan tegen een vergoeding. 

KPN, XS4ALL, Delta en Telfort ook Videoland Unlimited
Videoland is sinds november 2013 bij verschillende TV-providers verkrijgbaar. Moederbedrijf KPN startte met Videoland Unlimited, ook voor 10 euro per maand. Begin december volgden XS4ALL en Delta; Telfort in januari. Ook met UPC en Ziggo zou de Videoland-eigenaar van RTL in  onderhandeling zijn over het aanbieden van de all you can watch-videodienst.

Geactualiseerd: woensdag 22 februari 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.