Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Caiway

Caiway glasvezel internet, tv en bellen pakketten

In onderstaand overzicht vind je alle glasvezelinternetabonnementen van Caiway. Wil je meer weten over internet en tv, alleen internet of de abonnementen in combinatie met telefonie? Klik dan op de naam van het pakket.

Voordelen Caiway internet

  • Stabiel en veilig glasvezelinternet
  • Hoge snelheden op eigen glasvezelnetwerk
  • Aansluiting buitengebied

Alles-in-1 pakketten van Caiway

Internet en TV pakketten van Caiway

Internet pakketten van Caiway

Voordelen Caiway

  • Razendsnel glasvezelinternet in de buitengebieden
  • Groot aanbod televisiezenders
  • Eigen glasvezelnetwerk

Caiway diensten

Caiway levert digitale tv en radio, interactieve televisie, internet, tv en bellen. Van oudsher is het een coax-kabelaanbieder. Tegenwoordig vooral actief via glasvezel samen met zusteronderneming Delta, onder de naam Delta Fiber. Razendsnel glasvezel internet van Caiway is beschikbaar in buitengebieden. Het glasvezelnetwerk van de internet provider wordt steeds verder uitgebreid.

Modem

Je krijgt bij de Caiway internet pakketten een wifi modem (wifi router) in bruikleen. En als je wilt kun je slimme wifi boosters kopen. Zo heb je snel draadloos internet in huis.

Mobiele abonnementen

Als mobiele provider biedt Caiway sim only-abonnementen aan. Je krijgt combinatievoordeel als je mobiel koppelt aan internet. Ligt er bij jou alleen coax-kabel, dan kan Caiway een pakket op maat voor jou samenstellen via de klantenservice.

Internetabonnement

Heb je geen digitale televisie nodig? Neem dan alleen internet, zulke pakketten biedt Caiway namelijk ook. Dan heb je een snelle aansluiting met glasvezel internet en een wifi router. Bij Caiway glasvezel internet is de uploadsnelheid net zo hoog als de downloadsnelheid.

Vaste telefonie

Je hebt gratis nummerbehoud, als het kan kun je jouw vaste nummer meenemen van de huidige provider. En wil je veel vast bellen? Dan kun je kiezen voor het pakket Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Monteur

Heb je al een glasvezel aansluiting van Caiway? Dan kun je zelf het internet aansluiten. Is het een nieuwe aansluiting, dan kun je een professionele monteur laten komen voor de installatie.

Veilig internet

Door de extra bundel Veilig Internetten kun je 1, 3 of 6 verschillende apparaten beschermen. Je betaalt vanaf €2,50 per maand. Dan kun je razendsnel internet veilig gebruiken.

Caiway interactieve TV

De Caiway pakketten met interactieve tv geven je toegang tot veel digitale tv zenders. Met de interactieve tv-ontvanger kun je programma's van verschillende tv-zenders terugspoelen, terugkijken en opnemen. En je kunt bij Caiway extra zenderpakketten afsluiten. Ongeremd interactieve tv kijken. Als je wilt, kun je interactieve tv kijken op meerdere televisies. Slim bekeken noemt Caiway dat.

In het oorspronkelijke kabel leveringsgebied van Caiway zijn er nog analoge televisie/radio aansluitingen in gebruik.  Op 28 mei 2024 stopt Caiway met het ondersteunen daarvan. Dit geldt ook voor radio via DBV-T. Klanten kunnen checken of ze analoog kijken/luisteren op een speciale informatie pagina. Daar zijn ook instructies te vinden voor de overgang naar IPTV.

Extra zenders

Bij Caiway kun je kijken naar Ziggo Sport Totaal, Viaplay (Formule 1) en ESPN Compleet. En naar entertainment met Film1. Caiway heeft zelf thema zenderpakketten samengesteld. Nooit meer vervelen met zo'n abonnement, er is keuze uit: Kinderpakket, Plus, Internationaal, Turks, Erotiek en Gay Lifestyle. Je kunt dit zelf aan- en uitzetten via Mijn Caiway. Net als het aanpassen van jouw internet en tv internet pakket.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.