Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL meest aanbevolen provider voor alles-in-1

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

wom-onderzoek-xs4all.jpgXS4ALL is de meest aanbevolen alles-in-1 provider in het afgelopen half jaar. Volgens Telecompaper scoort XS4ALL de hoogste score van de negen grootste Nederlandse triple play aanbieders. Delta eindigt op de tweede plek, gevolgd door KPN. 

Ruim 6000 Nederlanders met een Alles-in-1 abonnement deelden in de periode van november 2015 tot en met april 2016 hun mening over de triple-play provider waar zij klant van zijn of gebruik van maken. De negen grootste triple-play providers zijn in het WoM-onderzoek* meegenomen.

Driekwart kiest XS4ALL 

wom-onderzoek-hoogste-drie.jpg

Ruim driekwart (78 procent) van de XS4ALL triple-play klanten bevelen de provider aan bij onder meer vrienden, familie en/of collega's. Uit voorgaande WoM-cijfers blijkt dat XS4ALL structureel de nummer 1 positie bezet.

De Alles-in-1 pakketten van XS4ALL bestaan uit:
Alles-in-1 Compact (20/2 Mbps) Prijs: 55 euro per maand. Actie: eerste 3 maanden 37,50 euro
- Alles-in-1 Smart (50/5 Mbps) Prijs: 63,50 euro per maand. Actie: eerste 3 maanden 45 euro
- Alles-in-1 Plus (100/10 Mbps) Prijs: 73,50 euro per maand. Actie: eerste 3 maanden 45 euro
- Alles-in-1 Pro (glasvezel 500/500 Mbps) Prijs: 83,50 euro per maand. Actie: eerste 3 maanden 45 euro

Tweede plaats voor Delta, KPN derde

Delta eindigt op een tweede plaats met een WoM-score van 66 procent. De alles-in- 1 provider met het grootste marktaandeel in dit segment, KPN, wordt aanbevolen door 63 procent van zijn klanten. Dit is goed voor de derde plek. Begin 2015 lag de score van KPN nog aanzienlijk lager met een WoM-score van rond de 50.

Online.nl laat een stijgende lijn zien. In maart kwam de provider nog negatief in het nieuws. De telecomprovider krijgt de problemen rondom zijn dienstverlening maar niet opgelost. De Consumentenbond heeft toezichthouder ACM gevraagd om maatregelen te nemen. De mening van de klanten lijkt nu beter te worden. 

Verder blijkt dat de triple-play aanbieders vanaf de vijfde plaats minstens 12 procentpunten lager scoren dan KPN. Vier van de negen aanbieders worden door minder dan de helft van hun klanten aangeraden aan anderen.

* De Telecompaper Word-of-Mouth score (WoM-score) is een ranking van de mate waarin vaste en mobiele aanbieders evenals smartphones het afgelopen half jaar zijn aanbevolen door hun klanten of gebruikers.

Geactualiseerd: vrijdag 20 mei 2016

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.