Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
XS4ALL

Internet pakketten van XS4ALL

Xs4all bood sinds 1993 internet abonnementen aan. Kenmerk was het eigenwijze karakter. Was, want vanaf 24 december 2021 kun je geen klant meer worden. Het bedrijf gaat op in KPN. XS4ALL ('Access for all', toegang voor iedereen) was de tweede provider van Nederland die internet aan particulieren aanbood. Veiligheid en privacy hebben altijd hoog in het vaandel gestaan. 

XS4ALL is een dochteronderneming van KPN. In 2019 kondigde KPN aan het merk XS4ALL uiteindelijk op te laten gaan in KPN. In oktober 2021 stopt XS4ALL als hostingprovider. Vanaf 24 december 2021 kun je niet langer klant worden.

XS4ALL internet over naar KPN

In januari 2022 maakt KPN bekend dat bestaande klanten in 2022 gemigreerd gaan worden naar het KPN-platform. Behalve de TV App veranderd er niets merkbaars.

Ben je klant bij XS4ALL? En wil je niet (op termijn) over naar KPN? Bekijk dan het aanbod op jouw adres in de vergelijker.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.