Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
9,4 /10
XS4ALL

Internet pakketten van XS4ALL

In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van XS4ALL. Voor informatie over de abonnementsprijzen van XS4ALL of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de pakketlink.

XS4ALL ('Access for all', toegang voor iedereen) is een internetprovider. Het was de tweede provider die internet aan particulieren aanbood. XS4ALL is een dochteronderneming van KPN.  Veiligheid en privacy staan hoog in het vaandel bij XS4ALL. In 2019 heeft KPN aangekondigd het merk XS4ALL in de toekomst op te laten gaan onder de naam KPN. Dit wordt langzaam in gang gezet. In oktober 2021 stopt XS4ALL als hostingprovider.

XS4ALL internet

XS4ALL biedt verschillende abonnementen aan. Je kunt bij de provider een pakket afsluiten met alleen internet. XS4ALL internet is beschikbaar als DSL internet via het netwerk van KPN. Ook kun je een abonnement met internet en televisie afsluiten of een alles-in-1 abonnement. Hierbij neem je internet, televisie en bellen in een keer af. XS4ALL vindt privacy en veiligheid belangrijk.

Alles-in-1 pakketten van XS4ALL

Internet en TV pakketten van XS4ALL

Internet en bellen pakketten van XS4ALL

Internet pakketten van XS4ALL

Mobiel internet pakketten van XS4ALL

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie