Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL start betrouwbaarheidscampagne

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

XS4ALL start op 20 augustus met de betrouwbaarheidscampagne die de komende tijd online en op radio & tv zichtbaar zal zijn. Het Alles-in-1 pakket, al meer dan 3 jaar als beste getest door de Consumentenbond, staat daarbij in de spotlight. Tot 18 oktober geldt hiervoor een nieuwe actie waarbij je voor Alles-in-1 Smart, Plus en Pro het eerste halfjaar 45 euro betaalt.

De actie geldt niet alleen voor Alles-in-1 pakketten. Ook op Internet en Internet+TV wordt de eerste 6 maanden korting gegeven. Zie onderstaande tabel voor een overzicht van de acties, waarbij onderscheid wordt gemaakt in nieuwe en bestaande klanten.

Verder zijn er acties op zenderpakketten voor interactieve tv. Zo geeft de provider de eerste drie maanden 50 procent korting op het Pluspakket en op het HBO pakket. De acties op de extra pakketten gelden tot 30 september 2015. Op Digitelevisie.nl vind je alle acties op de extra pakketten terug.

Vergelijk en bestel Alles-in-1 pakketten op Internetten.nl of Totaalwijzer.nl

Geactualiseerd: donderdag 20 augustus 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.