Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL verhoogt de tarieven per 4 juni

door Els Werkman Leestijd: 3 minuten

Moexs4all.gifderbedrijf KPN hanteert dezelfde redenering voor XS4ALL: de prijzen gaan omhoog zodat er geinvesteerd kan (blijven) worden in kwaliteit, service en internetveiligheid. Daarom worden op 4 juni alle internetpakketten € 2,50 per maand duurder. Ben je klant? Dan kun je tot 3 juni 2019 kosteloos jouw contract opzeggen of overstappen naar een andere provider.

Huidige maandprijzen versus nieuwe maandprijzen

Je gaat € 2,50 per maand meer betalen voor het internetgedeelte van je XS4ALL abonnement, de maandbedragen voor telefonie en televisie wijzigen niet. Dit is het overzicht van de maandprijzen zoals ze nu gelden en de bedragen vanaf 4 juni:
xs4all4juni2019.PNG

Beltarieven

Naast de tariefsverhoging van de internetabonnementen zijn er ook wat aanpassingen op telefoniegebied. Er zijn verbeteringen: je betaalt niet langer een toeslag voor bellen naar mobiel, de bundel bij Bellen Onbeperkt Buitenland wordt uitgebreid met zo'n 40 landen. En er zijn verslechteringen: de start- en gesprekstarieven van bellen worden verhoogd van € 0,13 naar € 0,14. Dit geldt ook voor de buitenbundeltarieven van Bellen Onbeperkt Benelux en Bellen Onbeperkt Buitenland. XS4ALL Compleet blijft ongewijzigd, dit is bijvoorbeeld de 5 euro korting die je krijgt als je een mobiel abonnement bij KPN hebt.

Bellen naar het buitenland

Bel je regelmatig naar het buitenland? Dan zul je blij zijn met de volgende veranderingen. De wereld was bij XS4ALL in 5 tariefgroepen verdeeld. Deze worden straks samengevoegd tot 3 tariefgroepen: de EU-lidstaten, een groep voordeellanden en de rest van de wereld. In onze buitenlandvergelijker vind je vanaf 4 juni bij elk land het juiste tarief. De toeslag van € 0,15 die je bij veel landen betaalt als je belt naar een buitenlands mobiel nummer komt te vervallen.

- Bellen Onbeperkt Benelux wordt niet aangepast, je belt nog steeds onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in België, Nederland en Luxemburg.
- Bij Bellen Onbeperkt Buitenland bel je vanaf 4 juni 2019 onbeperkt naar de EU-lidstaten én naar de voordeellanden.

Wat zijn de voordeellanden? We sommen ze even voor je op: Albanië, Amerikaans Samoa, Amerikaanse Maagdeneilanden, Argentinië, Aruba, Australië, Bonaire, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Cambodja, Canada, Chili, China, Colombia, Costa Rica,Curaçao, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Filipijnen, Honduras, Hongkong, India, Indonesië, Israël, Jamaica, Japan, Kosovo, Macedonië, Maleisië, Marokko, Mexico, Montenegro, Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Oekraïne, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Rusland, Saba, Servië, Singapore, Sint Eustatius, Sint Maarten, Sri Lanka, Suriname, Taiwan, Thailand, Tunesië, Turkije, Uruguay, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.

Wijzigingen zenderpakketten 

In zowel april als in juni 2019 wijzigt er wat in de zenderpakketten. Per direct krijg je de muziekzender TV 538 en de natuurzender LoveNature erbij in het Basispakket. In juni komen de zenders Wildhitz, Antena3 en Zing te vervallen. In het Pluspakket is muziekzender Brava, nu onder de naam Stingray Classica, vanaf april (weer) beschikbaar en komt muziekzender 100% NL TV erbij.

Geactualiseerd: woensdag 11 januari 2023

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Als sitemanager telecom ben ik verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Ik ben telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat ik bij de Bencom Group in dienst kwam heb ik van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor ben ik  inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.