Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo past Familie abonnement aan

door Anniek Kruijer Leestijd: 1 minuut

Ziggo heeft haar mobiel Familie abonnement aangepast. Het 4G-abonnement kan gedeeld worden met vijf personen en er is nu keuze uit verschillende databundels. 

Familie Ruim en Enorm 

Bij het Familie abonnement kunnen ingekochte belminuten en data verdeeld worden over maximaal vijf simkaarten. Voorheen bood Ziggo voor 45 euro een abonnement met onbeperkt bellen en 8 GB aan. Er kan nu gekozen worden uit twee verschillende databundels. Met Familie Ruim kun je onbeperkt bellen en ontvang je een internetbundel van 3GB. Dit abonnement kost 27,50 euro per maand. Familie Enorm kost 45 euro per maand en biedt naast onbeperkt bellen een databundel van 9 GB.

familie ziggo.jpg

Mobiel alleen voor Ziggo-klanten

Ziggo Mobiel is alleen beschikbaar voor klanten van Ziggo. Wanneer je in de toekomst je vaste diensten opzegt kun je Ziggo Mobiel behouden, maar dan vervalt de korting van 5 euro per maand en de extra data.
 

Geactualiseerd: vrijdag 30 september 2016

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie