Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo primeur met HBO-kanalen vanaf 9 februari

door Jeanet Woldring

Vanaf 9 februari biedt Ziggo als eerste Home Box Office (HBO) premium kanalen aan. De kabelaar gaat drie reclamevrije kanalen doorgeven zowel in HD als SD voor 14,95 euro per maand. Naar verwachting zal Ziggo voorlopig de enige zijn die de kanalen aanbiedt.

De streamingdienst HBO GO en de video-on-demanddienst HBO On Demand zijn zonder extra kosten beschikbaar. Voor de On Demand dienst moet men wel beschikken over een interactieve ontvanger.

Na de première in de USA meestal binnen 1 dag in Nederland
Ziggo geeft aan dat Amerikaanse films- en series meestal een dag na de eerste vertoning in Amerika te zien zullen zijn. Verder kunnen Ziggo-klanten ook kijken naar een breed aanbod van eerstvertoonde, in het Nederlands ondertitelde bioscoopfilms van belangrijke Hollywood studio's. 

HBO-programma’s bekijken op tablet, smartphone of PC

Alle nieuwe programma’s plus klassiekers als The Sopranos®, komen ook beschikbaar via de streamingdienst van het netwerk, HBO GO. Op een pc of Mac-computer en buitenshuis op iPad, iPhone, iPod touch en nieuwere Android-apparaten. Daarnaast kunnen abonnees via HBO On Demand programma's thuis op televisie bekijken.

Gratis kennismaken
Alle Ziggo klanten in het bezit van een digitale ontvanger kunnen gratis kennismaken met drie HBO topseries. Op 6 februari kan men kijken naar de eerste aflevering van Luck®. Op 7 februari zendt Ziggo de eerste aflevering van Mildred Pierce™ uit en op 8 februari om 20.30 uur kunnen Ziggo klanten kijken naar de pilot-aflevering van de hitserie Game of Thrones®. Deze afleveringen worden uitgezonden uit op kanaal 111.

Meer info & bestel: Ziggo Digitale TV - Ziggo alles-in-1

Zie ook: Ziggo en HBO komen met betaaltelevisie

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie