Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo primeur met HBO-kanalen vanaf 9 februari

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vanaf 9 februari biedt Ziggo als eerste Home Box Office (HBO) premium kanalen aan. De kabelaar gaat drie reclamevrije kanalen doorgeven zowel in HD als SD voor 14,95 euro per maand. Naar verwachting zal Ziggo voorlopig de enige zijn die de kanalen aanbiedt.

De streamingdienst HBO GO en de video-on-demanddienst HBO On Demand zijn zonder extra kosten beschikbaar. Voor de On Demand dienst moet men wel beschikken over een interactieve ontvanger.

Na de première in de USA meestal binnen 1 dag in Nederland
Ziggo geeft aan dat Amerikaanse films- en series meestal een dag na de eerste vertoning in Amerika te zien zullen zijn. Verder kunnen Ziggo-klanten ook kijken naar een breed aanbod van eerstvertoonde, in het Nederlands ondertitelde bioscoopfilms van belangrijke Hollywood studio's. 

HBO-programma’s bekijken op tablet, smartphone of PC

Alle nieuwe programma’s plus klassiekers als The Sopranos®, komen ook beschikbaar via de streamingdienst van het netwerk, HBO GO. Op een pc of Mac-computer en buitenshuis op iPad, iPhone, iPod touch en nieuwere Android-apparaten. Daarnaast kunnen abonnees via HBO On Demand programma's thuis op televisie bekijken.

Gratis kennismaken
Alle Ziggo klanten in het bezit van een digitale ontvanger kunnen gratis kennismaken met drie HBO topseries. Op 6 februari kan men kijken naar de eerste aflevering van Luck®. Op 7 februari zendt Ziggo de eerste aflevering van Mildred Pierce™ uit en op 8 februari om 20.30 uur kunnen Ziggo klanten kijken naar de pilot-aflevering van de hitserie Game of Thrones®. Deze afleveringen worden uitgezonden uit op kanaal 111.

Meer info & bestel: Ziggo Digitale TV - Ziggo alles-in-1

Zie ook: Ziggo en HBO komen met betaaltelevisie

Geactualiseerd: dinsdag 17 januari 2012

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie