Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Ziggo primeur met HBO-kanalen vanaf 9 februari

door Jeanet Woldring

Vanaf 9 februari biedt Ziggo als eerste Home Box Office (HBO) premium kanalen aan. De kabelaar gaat drie reclamevrije kanalen doorgeven zowel in HD als SD voor 14,95 euro per maand. Naar verwachting zal Ziggo voorlopig de enige zijn die de kanalen aanbiedt.

De streamingdienst HBO GO en de video-on-demanddienst HBO On Demand zijn zonder extra kosten beschikbaar. Voor de On Demand dienst moet men wel beschikken over een interactieve ontvanger.

Na de première in de USA meestal binnen 1 dag in Nederland
Ziggo geeft aan dat Amerikaanse films- en series meestal een dag na de eerste vertoning in Amerika te zien zullen zijn. Verder kunnen Ziggo-klanten ook kijken naar een breed aanbod van eerstvertoonde, in het Nederlands ondertitelde bioscoopfilms van belangrijke Hollywood studio's. 

HBO-programma’s bekijken op tablet, smartphone of PC

Alle nieuwe programma’s plus klassiekers als The Sopranos®, komen ook beschikbaar via de streamingdienst van het netwerk, HBO GO. Op een pc of Mac-computer en buitenshuis op iPad, iPhone, iPod touch en nieuwere Android-apparaten. Daarnaast kunnen abonnees via HBO On Demand programma's thuis op televisie bekijken.

Gratis kennismaken
Alle Ziggo klanten in het bezit van een digitale ontvanger kunnen gratis kennismaken met drie HBO topseries. Op 6 februari kan men kijken naar de eerste aflevering van Luck®. Op 7 februari zendt Ziggo de eerste aflevering van Mildred Pierce™ uit en op 8 februari om 20.30 uur kunnen Ziggo klanten kijken naar de pilot-aflevering van de hitserie Game of Thrones®. Deze afleveringen worden uitgezonden uit op kanaal 111.

Meer info & bestel: Ziggo Digitale TV - Ziggo alles-in-1

Zie ook: Ziggo en HBO komen met betaaltelevisie

Gepubliceerd: dinsdag 17 januari 2012

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur
Jeanet Woldring is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de eindredactie van de nieuws- en persberichten op Gaslicht.com. Jeanet is gespecialiseerd in alle energiediensten en energieproducten die op Gaslicht.com vergeleken worden, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt. Daarnaast is Jeanet al 20 jaar werkzaam in de energiebranche en heeft daardoor brede kennis opgedaan over de wereld van energie. Volg Jeanet op: <a href="https://www.linkedin.com/in/jeanet-droper-18b11461/">Linkedin</a>
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie