Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo verhoogt prijzen van UPC-abonnementen

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Op 1 juli verhoogt Ziggo de tarieven van de voormalige UPC-abonnementen. Het gaat om een verhoging van één of twee euro. Ook stijgt het tarief voor vaste telefonie. Voor sommige klanten gaat het om een tweede prijsverhoging dit jaar. Klanten worden hierover tussen 12 en 28 mei per e-mail of brief over geïnformeerd.

Tweede prijsverhoging

Op 1 april stegen er ook al diverse prijzen. De prijswijziging had voornamelijk te maken met het gelijktrekken van de voormalige UPC- en Ziggo-diensten. De kabelaar voegde extra zenders toe, waarvan sommige duurder werden en andere voordeliger. De oude Alles-in-1 Basis, Power en Extra Power pakketten krijgen te maken met de verhoging. De huidige Start-, Complete- en Max-pakketten worden niet in prijs verhoogd. Het kan voorkomen dat voor sommige Ziggo-klanten de totale prijs op de factuur twee keer wijzigt. Bekijk het overzicht van de prijswijzigingen.

Campagne voor nieuwe klanten

Tegenover het slechte nieuws voor bestaande klanten, is er goed nieuws voor nieuwe klanten. Per 13 mei is Ziggo een campagne gestart waarbij je de eerste drie maanden 39,95 euro per maand betaalt voor een Alles-in-1 pakket. De actie moet mensen ervan overtuigen dat je bij Ziggo de beste deal kunt krijgen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Vast bellen duurder

Naast de prijzen van pakketten stijgt ook het tarief voor vast bellen van 9 cent per minuut naar 10 cent per minuut. De tarieven voor bellen naar het buitenland veranderen ook in sommige gevallen.

Reden prijsverhoging

De provider laat weten continu te investeren in de verbetering van zijn diensten. “De kosten voor het uitvoeren van deze verbeteringen stijgen voor Ziggo. Een deel van deze hogere kosten berekenen wij door aan onze abonnees", verklaart het bedrijf. Klanten worden tussen 12 en 28 mei geïnformeerd per e-mail of brief. Wel geeft Ziggo klanten de mogelijkheid om tot 1 juli 2015 kosteloos het abonnement op te zeggen.

 

Geactualiseerd: woensdag 13 mei 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.