Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Caiway

Caiway reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Caiway geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Caiway. Is Caiway je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2010

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Caiway zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Caiway

  Beoordeling
  A.Box 12-12-2010 - 13:40

  Zolang wij HD kunnen ontvangen in Aalsmeer op 1431MC.Hebben wij dagelijks storing op het HD kanaal.En dikwijls prorgramma niet beschikbaar.Onze instalateur kan er niets mee het ligt bij Caiwy.Wanneer gaan ze daar in Naaldwijk dit oplossen

  Beoordeling
  Kees 1-12-2010 - 19:10

  Caiway opgezegd,als je storing meld dan hebben ze een week nodig om antwoord te geven de helpdesk verteld je direct dat het aan je eigen binnenkabel ligt,kan niet met mij vele andere met storing en als je het telnr belt duurt het45min voor je eens antwoord krijgt. ook hun houding ten opzichte van jou als klant komt bij mij over als,JE MOET JE MOND HOUDEN WIJ WETEN ALLES wat de storing betrof deze zat buiten en niet in de binnenkabel zoals de helpdeskt beweerde,dit is volgen smij een standard zinnetje van Caiway.Heb nu KPN bevalt prima.

  Beoordeling
  Jack 25-11-2010 - 12:31

  Caiway neem dat nou nooit. Ze jagen je op kosten. Ze hebben geen service. E-mails beantwoorden ze niet. Wanneer je belt en je staat 3 kwartier in de wacht heb je geluk. Tv kabel kan je niet splitsen dan krijg je een te zwak signaal. Wanneer er buiten schade aan een kabel is toegebracht kan 2 weken wachten voordat ze het komen maken. Al met al een drama die caiway kabelfoon

  Beoordeling
  Lars 24-11-2010 - 14:01

  wij hebben sinds eind september caiway en ik heb nu al spijt. Ze zijn relatief duur en we hebben regelmatig storingen. Daarnaast zijn we verkeerd ingelicht. Van te voren (voor we een contract hebben af gesloten)hebben wij tot 2x toe gevraagd wat we nodig hadden om minimaal 2 tv`s aan te sluiten. Beide keren is ons verzekerd dat wij niets extra`s nodig hadden. Inmiddels is de 2de tv aangesloten en jullie raden het al: geen beeld. Wij bellen, we worden terug gebeld. Na niets te horen, maar zelf gebeld. Na 40 minuten in de wacht, krijgen we te horen, nee dan bent u niet juist voorgelicht. Dat gold alleen voor de analoge zenders, welke allemaal niet meer beschikbaar zijn sinds 1-10 [let op we hebben eind september hierover gesproken]. Niet mee eens, dus schrijf maar een brief wordt er gezegd. Hier gaan we werk van maken. Dus we zijn nog niet klaar...Voor wie het nog niet heeft: neem geen caiway!!!

  Beoordeling
  Sjaak 14-10-2010 - 08:20

  Ik heb sinds een paar weken digitale televisie van Caiway over de glasvezel. Ik moet zeggen, het werkt geweldig !!!

  Prachtig beeld met veel HD zenders gewoon in het basispakket.
  Dat doet geen enkele andere aanbieder ze na!!

  Het internet (50 mb) loopt ook als een tierelier.

  De prijs gaat na het eerste jaar wel omhoog van zo`n 3 in 1 pakket en dat vind ik jammer. Dan ga ik zelf naar een lagere snelheid toe. Want die prijs vind ik te duur.

  Beoordeling
  SuJake 12-10-2010 - 07:47

  CAIW graaft zijn eigen graf. Ze bieden de verplichte kastjes voor digitale TV tegen prijzen aan die niet marktconform zijn, je betaalt bij hen veel en veel meer. Je verwacht van zulke instanties dat ze iets goedkoops aanbieden maar knijpen je daarmee ook nog eens uit.
  Het goede nieuws is. Zodra de kabelmarkt opengaat, maar dat gaat helaas op het netwerk van CAIW nog even duren, dan krijg je aanbieders die hogere snelheden van internet bieden, gratis apparatuur zoals HD recorders in bruikleen geven, interactieve services hebben en veel lagere prijzen. Dan is er voor klanten geen enkele reden meer om bij CAIW te blijven.
  De internet prijzen gekoppeld aan de snelheden zijn ook niet meer van deze tijd.Net als de applicaties zoals webmail welke nog uit het jaar kruik komt.

  Beoordeling
  Rudy 11-10-2010 - 18:05

  Ik heb zo`n ding gekocht, een DVB-T van €19,95 en wat blijkt het werkt niet eens. Ik woon drie hoog en heb al een digi ontvanger, maar een DVB-C. Deze werkt goed, het blijkt dat Caiway de signalen nog niet heeft verzonden voor een DVB-T ontvangers. Echt balen, nou moet ik zo`n duren ding aanschaffen. Echt afzetters. Wanneer komen de signalen op de vrije markt? Ik verhuisd meteen.

  Beoordeling
  DBV-T opname 7-9-2010 - 23:16

  Hallo, ik heb sinds kort het DVB-T scart kastje gekocht om mijn harddisk recorder te kunnen blijven gebruiken. Nu blijkt dat er in het DVB-T signaal van bijvoorbeeld RTL4 een "blokkering" wordt meegezonden. Daardoor weigert de HD recorder nu van deze zenders op te nemen! Hierdoor heb ik dus nu een extra kastje aangeschaft en is alsnog de HD recorder waardeloos geworden. Zijn er al meer mensen die hier last van hebben?

  Beoordeling
  Geerie 13-8-2010 - 22:38

  Ik heb Sinds vorige week een HD kastje gekocht..Ik hoop niet dat ze over vier jaar weer veranderen van ontvanger....wees er wel alert op want strx kunje zenders niet ontvangen omdatje het goeie kastje niet heb ..Ik kon met de gewone decoder bij vb geen discory kijken of animal planet...Dus let goed op welk decoderkastje je koop hij moet hd kunnen ontvangen........Ik hoop trouwens wel dat ze kim holland er ook opgooien voor de mannen en vrouwen die er van houden groeten....

  Beoordeling
  martin 15-7-2010 - 12:00

  Waarschijnlijk dat belanghebbenden(provincie)er baat bij hebben dat heea zich niet doorontwikkeld,zit nu nog vast aan een analoog signaal en weiger me te laten pressen door caiway.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.