Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Caiway

Caiway reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Caiway geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Caiway. Is Caiway je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Caiway zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Caiway

    Beoordeling
    3
    Rick 8-11-2014 - 13:26

    Ik kreeg ineens na jaren blokkerig beeld op mijn tv. Caiway is meedere keren geweest. Na het testen van het signaal bleek dat het te zwak was bij binnenkomst. Er zijn buiten twee keer aanpassingen gedaan. Iedere keer was het een tijd goed en daarna weer blokkerig beeld. Hoe dat ineen was gekomen wist niemand. Na het zoveelste bezoek omdta ik bepaalde kanalen helemaal niet meer ontving werd mij gezegd dat ik maar zelf een signaalversterker moest aanschaffen. Heb ik gedaan en nu geen klachten meer. Is dit wel de oplossing?

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.