Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
CanalDigitaal

CanalDigitaal reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over CanalDigitaal geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over CanalDigitaal. Is CanalDigitaal je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2022

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van CanalDigitaal zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over CanalDigitaal

  Beoordeling
  1
  Marco 1-8-2022 - 14:19

  Zeer slechte communicatie en als je je geld terug wilt wat ze zelf belooft hebben moet je langer als 3 maanden wachten. Ook als je er dan een berichtje achteraan doen moeten ze dit intern overleggen. Conclusie zijn nu 4 maanden verder en n nog steeds niks.

  Echt een grote schande voor zo’n bedrijf

  • Zou het eigenlijk niet weten alles is en was super slecht
  • Alles maar vooral aftersale
  Beoordeling
  2
  Loderus 1-7-2022 - 19:10

  Waardeloos die ontvangers met geintegreerde kaarten.
  Voor elk kastje heb je een nw pakket nodig
  Deat betekent dat als je 3 ontvangers hebt en op al die drie kastjes het royaal pakket wilt zien je 3X de pakketprijs van 36 95 betaald dus PER MAAND RUIM 100 EURO !!!
  En....dan kun je nog niet eens zien wat je belooft wordt.
  Ik had nl het royaalpakket besteld ( na info inwinning bij csnal digitaal zelf ) om de formule 1 te kunnen kijken.
  Een maan later hoorde ik dat het seizoen alleen te zien was bij Viaplay.
  Masr annuleren vh pakket kon niet meer !!
  Brandhout dus.
  Dus.....ADVIES.....Joyne !!

  • GEEN
  • ALLES
  Beoordeling
  1
  Edwin Knook 22-2-2022 - 20:23

  Ik zou Satelliet TV alleen aanraden voor mensen die zelf handig genoeg zijn om hun schotel uit te richten, anders gaat het je op den duur veel geld kosten. Als je alleen maar de zenders wilt kijken die andere aanbieders in hun pakketten hebben zou ik er ook niet aan beginnen. Zelf kijk ik met veel plezier TV via Satelliet, maar dat is wel te danken aan de goede schotel die ik heb hangen die 4 verschillende satellieten ontvangt. Ik woon in het westen en ontvang daar de Astra 2 en deze heeft een enorme hoeveelheid gratis Britse zenders in HD waaronder de reclameloze BBC 1t/m4. Ik heb een Roemeense vrouw en via de Eutelsat 16E kan ze ook 4 Roemeense zenders gratis ontvangen. Omdat we geen 2e decoder voor de Nederlandse zenders willen maken we met veel tegenzin gebruik van de diensten van Canal Digtaal. Dit is al zoveel jaren slecht dat ik niet geloof dat het ooit goed komt. De apparatuur die je bij hun kan kopen of lenen is bagger en als je zelf goede apparatuur koopt werkt de module van Canal Digtaal er niet goed mee. Een voorbeeld hiervan is als je 1 Canal Digtaal zender opneemt en een ander kijkt, dit lukt bijna nooit. Terwijl dat bij Joyne (een provider die helaas gestopt is) geen probleem was. Ook met vrij te ontvangen zenders is dit geen probleem. Van de streaming en opneem faciliteiten heb ik nooit geen gebruik gemaakt omdat mijn 7 jaar oude Android TV niet werkt met de applicatie van Canal Digitaal. Maar ja waarom zou je ook als je een quadtuner hebt met 2TB aan harde schijf. Als je na dit gelezen hebt toch nog overweegt een Canal Digitaal Abonnement te nemen lees dan eerst goed de service voorwaarden door op hun website die zijn net zo slecht als de rest van hun service. Laatste Tip het maakt niet uit wanneer je contract hebt afgesloten in Juli word het abonnement geld verhoogd volgens de inflatie index (zal dit jaar wel 6 a 7% zijn)

  • Na jaren hun TV pakketten over 2 verschillende satellieten te hebben uitgezonden hebben ze het voor elkaar gekregen om dit via 1 Satelliet te doen hoor knap hoor er passen maar 1500+ zender op 1 Satelliet.
  • Ontvangst kwaliteit, apparatuur,klantenservice, contract en algemene voorwaarden.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.