Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
CanalDigitaal

Canal Digitaal tv abonnementen

CanalDigitaal is een aanbieder van digitale televisie via de satelliet. De televisie- en radiozenders zijn overal in Nederland te ontvangen. In onderstaand overzicht vind je de tv pakketten van Canal digitaal. Wil je meer weten over deze pakketten? Klik dan op de naam van het pakket.

Voordelen Canal Digitaal

  • Overal tv kijken via de satelliet
  • Uitgebreid basispakket
  • Toegang tot enorme hoeveelheid free-to-air zenders

Canal Digitaal is een aanbieder van digitale televisie via de satelliet. De televisie- en radiozenders zijn overal in Nederland te ontvangen. De ontvangst is onafhankelijk van kabel- of telefoonaansluiting. De bedrijfsnaam Canal Digitaal is ontstaan na de overname door Canal+. Het eerste deel is een verwijzing naar het moederbedrijf (Canal is Frans voor kanaal), het tweede deel (digitaal) geeft aan dat het een Nederlands bedrijf is. Canal Digitaal is een handelsmerk van het Luxemburgse M7 Group S.A.

CanalDigitaal is een aanbieder van digitale televisie via de satelliet. De televisie- en radiozenders zijn overal in Nederland te ontvangen. De ontvangst is onafhankelijk van kabel- of telefoonaansluiting. De bedrijfsnaam CanalDigitaal is ontstaan na de overname door Canal+. Het eerste deel is een verwijzing naar het moederbedrijf (Canal is Frans voor kanaal), het tweede deel (digitaal) geeft aan dat het een Nederlands bedrijf is. CanalDigitaal is een handelsmerk van het Luxemburgse M7 Group S.A.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.