Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
CanalDigitaal

CanalDigitaal reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over CanalDigitaal geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over CanalDigitaal. Is CanalDigitaal je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over CanalDigitaal

  Beoordeling
  1
  Marco 1-8-2022 - 14:19

  Zeer slechte communicatie en als je je geld terug wilt wat ze zelf belooft hebben moet je langer als 3 maanden wachten. Ook als je er dan een berichtje achteraan doen moeten ze dit intern overleggen. Conclusie zijn nu 4 maanden verder en n nog steeds niks.

  Echt een grote schande voor zo’n bedrijf

  • Zou het eigenlijk niet weten alles is en was super slecht
  • Alles maar vooral aftersale
  Beoordeling
  2
  Loderus 1-7-2022 - 19:10

  Waardeloos die ontvangers met geintegreerde kaarten.
  Voor elk kastje heb je een nw pakket nodig
  Deat betekent dat als je 3 ontvangers hebt en op al die drie kastjes het royaal pakket wilt zien je 3X de pakketprijs van 36 95 betaald dus PER MAAND RUIM 100 EURO !!!
  En....dan kun je nog niet eens zien wat je belooft wordt.
  Ik had nl het royaalpakket besteld ( na info inwinning bij csnal digitaal zelf ) om de formule 1 te kunnen kijken.
  Een maan later hoorde ik dat het seizoen alleen te zien was bij Viaplay.
  Masr annuleren vh pakket kon niet meer !!
  Brandhout dus.
  Dus.....ADVIES.....Joyne !!

  • GEEN
  • ALLES
  Beoordeling
  1
  Edwin Knook 22-2-2022 - 20:23

  Ik zou Satelliet TV alleen aanraden voor mensen die zelf handig genoeg zijn om hun schotel uit te richten, anders gaat het je op den duur veel geld kosten. Als je alleen maar de zenders wilt kijken die andere aanbieders in hun pakketten hebben zou ik er ook niet aan beginnen. Zelf kijk ik met veel plezier TV via Satelliet, maar dat is wel te danken aan de goede schotel die ik heb hangen die 4 verschillende satellieten ontvangt. Ik woon in het westen en ontvang daar de Astra 2 en deze heeft een enorme hoeveelheid gratis Britse zenders in HD waaronder de reclameloze BBC 1t/m4. Ik heb een Roemeense vrouw en via de Eutelsat 16E kan ze ook 4 Roemeense zenders gratis ontvangen. Omdat we geen 2e decoder voor de Nederlandse zenders willen maken we met veel tegenzin gebruik van de diensten van Canal Digtaal. Dit is al zoveel jaren slecht dat ik niet geloof dat het ooit goed komt. De apparatuur die je bij hun kan kopen of lenen is bagger en als je zelf goede apparatuur koopt werkt de module van Canal Digtaal er niet goed mee. Een voorbeeld hiervan is als je 1 Canal Digtaal zender opneemt en een ander kijkt, dit lukt bijna nooit. Terwijl dat bij Joyne (een provider die helaas gestopt is) geen probleem was. Ook met vrij te ontvangen zenders is dit geen probleem. Van de streaming en opneem faciliteiten heb ik nooit geen gebruik gemaakt omdat mijn 7 jaar oude Android TV niet werkt met de applicatie van Canal Digitaal. Maar ja waarom zou je ook als je een quadtuner hebt met 2TB aan harde schijf. Als je na dit gelezen hebt toch nog overweegt een Canal Digitaal Abonnement te nemen lees dan eerst goed de service voorwaarden door op hun website die zijn net zo slecht als de rest van hun service. Laatste Tip het maakt niet uit wanneer je contract hebt afgesloten in Juli word het abonnement geld verhoogd volgens de inflatie index (zal dit jaar wel 6 a 7% zijn)

  • Na jaren hun TV pakketten over 2 verschillende satellieten te hebben uitgezonden hebben ze het voor elkaar gekregen om dit via 1 Satelliet te doen hoor knap hoor er passen maar 1500+ zender op 1 Satelliet.
  • Ontvangst kwaliteit, apparatuur,klantenservice, contract en algemene voorwaarden.
  Beoordeling
  1
  T S 9-10-2021 - 07:20

  Ik vind het een slechte zaak dat je deze rommel alleen via de telefoon kan opzeggen. Alle andere aanbieders kan dit gewoon online. Slechte kwaliteit en stomme medewerkers

  Beoordeling
  1
  DJ Lankhof 30-9-2021 - 19:36

  de meest klantonvriendelijke firma die ik ooit tegen ben gekomen, wat een stelletje naaiers bij elkaar.
  Ik had per ongeluk een verkeerde keuze aangekruist, en zag dat pas later, nu wordt ik o.g.v. hun algemene voorwaarden gehouden aan die (per abuis) gemaakte keuze !!

  • GEEN
  • Een door en door rotte organisatie, de ene medewerker liegt nog harder dan de andere !!
  Beoordeling
  5
  N. Woud 22-6-2021 - 17:28

  Ontvanger besteld via de installateur (bij kanaal digitaal) abonnement afgesloten via kanaal digitaal. Nu geld ineens de actie niet meer en kan ik fluiten naar de gratis schotel. Waardeloos....

  • Ook al bestel je de ontvanger via een installateur vindt ik toch dat je recht hebt op de gratis schotel. Wat is het verschil?
  Beoordeling
  1
  Anoniem 21-6-2021 - 10:24

  De beeldkwaliteit was slecht genoeg. Veel meer betalen dan NLZiet (met een korter proefperiode) en met geen 50fps stream voor het EK. De klantenservice was nog slechter, ik moest twee keer bellen om op te zeggen. Bellen om op te zeggen? In 2021? Verder heb ik nog steeds geen bevestiging van deze opzegging gekregen, blijkbaar moet ik 5 dagen wachten voor een e-mail. Waarom dat niet binnen 5 minuten gebeurt, zoals bij elke digitale dienst die ik ooit heb gebruikt, is een mysterie.

  Anoniem 3-5-2021 - 21:51

  Na verschillende ervaringen met verschillende providers heb ik de volgende ervaringen.
  Ik ga de volgende dingen bespreken:
  Interactieve sateliet tv incl. Ontvanger ( slecht)
  Sateliet tv+ tv app met eigen apparatuur(goed)
  IPTV ontvanger online/ freedom(slecht)

  1. Interactieve sateliet tv incl. Ontvanger

  De ontvanger is supertraag en je kan niet vooruitspoelen bij opnames en terug kijken. Je kan maar heel weinig opnemen en hebt veel storingen door de te kleine meegeleverde schotel daarnaast zijn de op te nemen zenders en terug te kijken zenders zijn er maar heel weinig van . Daarom raad ik deze pakketten af.


  2. Sateliet tv+ tv app met eigen apparatuur.

  Ik heb ook tv gehad met eigen apparatuur heb een vu+ ontvanger ven de Chrome cast ultra gebruikt.ikbwas tevreden over de kwaliteit en kon makkelijk switchen tussen de twee apparaten ( afhankelijk van de tv). Ik was ook zeer tevreden over de kwaliteit prijs is wat hoger maar persoonlijk kijk op ik alleen naar de kwaliteit en deze combinatie was voor mij 9 waard.
  Ondanks dat je een grotere duurdere schotel nodig hebt en je een goede internetverbinding nodig hebt voor de Chrome cast. Je krijgt er dan wel veel voordelen voor terug je kan veel opnemen met de sateliet ontvanger en kan veel zenders ontvangen. Ook kan je een klein aanbod opnemen via de app ( alleen te bekijken via de Chrome cast). Ook kan je een klein aanbod terug kijken in de app via Chromecast

  3
  Online/ freedom ontvanger.

  De ontvangers zij. Verschillend maar hebben hetzelfde trage menu veel storingen (ondanks goede verbinding). Verder start die regelmatig opnieuw op.

  • 1. interactieve sateliet tv incl. Ontvanger:
  • -Apparatuur bijgeleverd
  • -1 ontvanger
  • 2.sateliet tv+ tv app met eigen apparatuur:
  • Goed beeld.
  • - weinig storingen.
  • -Opnemen op harde schijf ( sateliet ontvanger)
  • - doorspoelen opnames ( alles bij sateliet klein aanbod Chromecast app)
  • -opnemen in app via Chromecast
  • - terug kijken in app via Chromecast
  • 3. IPTV ontvanger online/ freedom:
  • Geen
  • 1. Sateliet tv Incl. Ontvanger:
  • -Weinig opnemen
  • -Weinig terug te kijken
  • -Te kleine schotel
  • -Storingen.
  • -Hoge kosten.
  • 2. Sateliet tv+ tv app met eigen apparatuur.
  • - hoge aanschafprijs eigen apparatuur( als je dat erg vind).
  • - twee apparaten ( Chromecast en sateliet tuner)
  • -kan niet alles doorspoelen bij alle opnames in de App via Chromecast
  • 3. Freedom / online ontvanger.
  Beoordeling
  1
  John 25-2-2021 - 19:00

  Echt een dom bedrijf zeg snappen het echt niet 472 euro kwijt voor een vakantie pakket waardeloos

  Beoordeling
  1
  Kelly 9-1-2021 - 08:13

  Canal digital heeft mij zwaar opgelicht, ze zeggen een wachtwoord en een gebruikersnaam te hebben toegestuurd dit is nooit het geval geweest, hierdoor heb ik nooit gebruik gemaakt van hun diensten en dan komen ze toch met een rekening van 36,72 aanzetten, als ik hierover bel wat ik al meerdere keren heb gedaan dan word er geen begrip getoond, de exacte woorden die mij zijn verteld door een meneer die de telefoon opneemt zonder voornaam : "het maakt ons niet uit dat u geen gebruik heeft gemaakt u moet gewoon betalen"
  Ik heb die 36 nog wat betaald maar hier ben ik echt nog lang niet klaar mee. Dus ook al geef ik aan het werkt niet ik wil mijn abonnement afsluiten blijven ze het aan houden dus heb ik nog een keer gebeld en toen is het afgesloten en dat kon pas eind december dus hoppa nog een maand voor lucht betalen.

  • Er is geen 1 positief puntje geweest.
  • De eerste persoon die ik aan de telefoon kreeg kon totaal geen Nederlands en de tweede gister middag snapte er zelf niks van en zei alleen maar betalen betalen betalen verder kwam er geen begrip of empathie uit.
  • Alles ... alles

  Reacties

  Anoniem 4-5-2021 - 07:41
  Ik had ook problemen had een verkeerd mail adres opgeven gelukkig kreeg ik een goede medewerker die het mail adres aanpaste en hij stuurde me de mail met de inlog gegevens opnieuw.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.