Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Freedom

Freedom internet en tv pakketten

In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van Freedom. Voor informatie over de abonnementsprijzen van Freedom of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de naam van het pakket.

Freedom Internet en tv

Freedom biedt internet aan via DSL en glasvezel. De provider maakt voor de internet verbinding gebruik van het netwerk van KPN. Voor televisie wordt samengewerkt met Canal Digitaal. De internetprovider hecht veel waarde aan veilig internet, service en privacy. Freedom Internet heeft pakketten met een hoge snelheid. Het snelste pakket heeft een downloadsnelheid van 1000 Mbps.

Voordelen Freedom Internet

  • Veilig internet door gratis F-Secure beveiligingssoftware
  • Stabiel, veilig en snel internet
  • Support afdeling met deskundige specialisten

Alles-in-1 pakketten van Freedom

Internet en TV pakketten van Freedom

Internet en bellen pakketten van Freedom

Internet pakketten van Freedom

Freedom Internet

In november 2019 ontstaat Freedom uit de actie XS4ALL moet blijven. Freedom staat voor vrij internet voor iedereen, en voor een goed product met tevreden klanten. Privacybescherming en online veiligheid zijn twee van de belangrijkste pijlers. Freedom internet heeft een eigen helpdesk, direct telefonisch contact is mogelijk. En je hebt gratis toegang tot de deskundige specialisten van de klantenservice.

Freedom heeft geen winstoogmerk en maakt zich druk om digitale burgerrechten en techkwesties en speelt hierin een actieve rol. 

Alle voordelen Freedom Internet

  • Goede telefonische helpdesk
  • Stabiele internetverbindingen via glasvezel
  • Veilig internet door gratis F-Secure beveiligingssoftware
  • Webmail mogelijk
  • Mogelijkheid eigen domeinnaam (nl domeinnaam)
  • Gratis  ESPN Compleet in combinatie met televisie
  • Korting als je eigen hardware gebruikt

Canal Digitaal

Freedom heeft zelf geen televisie product. Je krijgt daarom de hardware (digitale TV ontvanger) en producten van Canal Digitaal.

Stabiele internetverbindingen via glasvezel

Freedom gebruikt het KPN glasvezel netwerk, maar werkt ook samen met met E-Fiber en lokale glasvezel aanbieders. Doe de postcodecheck om te kijken wat er op jouw adres beschikbaar is.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.