Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Freedom

Freedom internet, tv en bellen abonnementen

In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van Freedom. Voor informatie over de abonnementsprijzen van Freedom of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de naam van het pakket.

Freedom internet en tv

Freedom biedt internet aan via DSL en glasvezel. De provider maakt voor de internetverbinding gebruik van het netwerk van KPN. Voor televisie wordt samengewerkt met Canal Digitaal. De internetprovider hecht veel waarde aan veilig internet, service en privacy. Freedom Internet heeft pakketten met een hoge snelheid. Het snelste pakket heeft een downloadsnelheid van 1000 Mbps.

Voordelen Freedom Internet

 • Veilig internet door gratis F-Secure beveiligingssoftware
 • Stabiel, veilig en snel internet
 • Supportafdeling met deskundige specialisten

Alles-in-1 pakketten van Freedom

Internet en TV pakketten van Freedom

Internet en bellen pakketten van Freedom

Internet pakketten van Freedom

Alle voordelen van Freedom Internet

 • Goede telefonische helpdesk
 • Stabiele internetverbindingen via Freedom internet glasvezel
 • Supersnel internet (tot 1000 Mbps)
 • Veilig internet door gratis F-Secure beveiligingssoftware
 • Webmail mogelijk
 • Mogelijkheid eigen domeinnaam (nl domeinnaam)
 • Gratis ESPN Compleet in combinatie met televisie
 • Korting als je eigen hardware gebruikt

Freedom Internet

In november 2019 ontstond Freedom uit de actie 'XS4ALL moet blijven'. Freedom staat voor vrij internet voor iedereen, en voor een goed product met tevreden klanten. Privacybescherming en online veiligheid zijn twee van de belangrijkste pijlers. Freedom internet heeft een eigen helpdesk, direct telefonisch contact is mogelijk. En je hebt gratis toegang tot de deskundige specialisten van de klantenservice.

Freedom heeft geen winstoogmerk en maakt zich druk om digitale burgerrechten en techkwesties en speelt hierin een actieve rol. 

Canal Digitaal

Freedom heeft zelf geen televisieproduct. Je krijgt daarom de hardware (digitale TV ontvanger) en tv-zenders van Canal Digitaal. Naast interactieve tv kijken via Canal Digitaal kun je ook programma’s opnemen en terugkijken en gebruikmaken van begin gemist.

Stabiele internetverbindingen via glasvezel

Freedom gebruikt het KPN glasvezel netwerk, maar werkt ook samen met met E-Fiber en lokale glasvezel aanbieders. Doe de postcodecheck om te kijken of glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Freedom biedt ook DSL-internet aan. Freedom biedt internet aan via DSL en glasvezel. De provider maakt gebruik van het netwerk van KPN. De internetprovider hecht veel waarde aan service en privacy. Freedom Internet heeft pakketten met een hoge snelheid. Het snelste pakket heeft een downloadsnelheid van 1000 Mbps.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.