Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Freedom

Internet pakketten van Freedom

In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van Freedom. Voor informatie over de abonnementsprijzen van Freedom of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de pakketlink.

Freedom biedt internet aan via DSL en glasvezel. De provider maakt gebruik van het netwerk van KPN. De internetprovider hecht veel waarde aan service en privacy. Freedom Internet heeft pakketten met een hoge snelheid. Het snelste pakket heeft een downloadsnelheid van 1000 Mbps.

Freedom Internet

In november 2019 ontstaat Freedom uit de actie XS4ALL moet blijven. Freedom staat voor een goed product met bijbehorende service, waarbij privacybescherming een van de belangrijkste pijlers is. Ze hebben een eigen helpdesk met deskundige specialisten die zonder (bel)script werken. Freedom heeft geen winstoogmerk en maakt zich druk om digitale burgerrechten en techkwesties en speelt hierin een actieve rol. Voor televisie maakt de provider gebruik van de diensten van Canal Digitaal. 

Alles-in-1 pakketten van Freedom

Internet en TV pakketten van Freedom

Internet en bellen pakketten van Freedom

Internet pakketten van Freedom

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie