Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Helden van.nu

Helden van.nu reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Helden van.nu geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Helden van.nu. Is Helden van.nu je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Helden van.nu

  Beoordeling
  1
  Bart 28-4-2016 - 13:01

  net gebeld met verkoopafdeling. Ik kreeg verkoper aan de lijn. deze kwam niet heel professioneel over. Sloom en niet accuraat. Waarschijnlijk nog last van de after party van koningsdag.

  • Ik ga niet met ze in zee. Ondanks dat ze de goedkoopste zijn op gebied van Glasvezel. Eerste indruk was namelijk niet al te best.
  Beoordeling
  1
  Ronald 10-3-2016 - 22:18

  Ik zou zonder problemen over worden gezet maar wat de helden zeiden werd niet waar gemaakt wel jammer nu weer terug bij mijn oude leverantsier

  • Ik heb er geen
  • Goeie communicatie naar de klant nooit hun fouten toe gegeven

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.