Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
Jonaz

Lees reviews en ervaringen over Jonaz

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Jonaz geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Jonaz. Is Jonaz je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Jonaz zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: 1 /10
  Aanrader? Misschien
  Bas op 29-12-2017 om 11:05
  Langer dan 1 jaar klant
  1,5 jr gebruik gemaakt van Jonaz. Op zich prima. Zeker niet in het hele huis Wi-Fi. Het opzeggen c.q. overstappen naar een andere provider is een ramp. Jonaz reageert nergens op. Ben al een maand aan het bellen en mailen maar verneem niks. Stelletje amateurs.
 • Beoordeling: 1 /10
  Aanrader? Misschien
  Peter Zwarts op 21-12-2017 om 08:54
  Minder dan 1 jaar klant
  Klantenservice onbereikbaar. Nemen nooit op. Je wordt ook nooit teruggebeld en op een mail wordt nooit gereageerd. Dat dit anno nu nog steeds mogelijk is...
 • Beoordeling: 2 /10
  Aanrader? Misschien
  henk op 12-12-2017 om 10:58
  Geen klant
  Ik wil graag overstappen naar een andere provider en dacht aan Jonaz. Deze is nu actief in Almere. Ik heb het formulier van Jonaz ingevuld en zou worden teruggebeld, zou he maar nog steeds niet (2 weken) Zelf de Klantenservice gebeld, kreeg toevallig iemand aan de lijn maar eeh deze wist van niets. Ik zou wederom worden teruggebeld, zou he, niet dus. Raar he. Ik wil graag klant worden maar eeeh onmogelijk en wanneer je nu al iemand aan de lijn krijgt en deze van niets weet, dan hou ik mijn hart vast bij een eventuele klacht/vraag of storing. Dus maar even niet even afwachten tot alles daar op orde is! SUCCES!!
  Pluspunten
  • Tot op heden niets behalve dan het contact met de persoon van Jonaz die van niets wist, maar wel vriendelijk en behulpzaam wilde zijn.
  Verbeterpunten
  • Tsja, wil je groter worden en meedoen met de gerenommeerde "jongens" zou ik toch wat aan je service laten verbeteren. Alleen een folder verspreiden is namelijk niet voldoende, oprecht succes.
 • Beoordeling: 1 /10
  Aanrader? Misschien
  Bianca op 2-12-2017 om 12:50
  Langer dan 1 jaar klant
  Ik probeer al 4 dagen iemand te spreken om op te zeggen bij Jonaz en steeds wordt er gezegd dat de collega die daar over gaat er niet is. Dan zeggen ze dat ik teruggebelt ga worden en dat gebeurd ook niet! Ik heb ook al een mail gestuurd maar daar reageren ze ook niet op. Communicatie is echt heeeeel erg slecht!!! opzeggen lijkt onmogelijk!
  Pluspunten
  • Geen
  Verbeterpunten
  • Sta mensen te woord, bel ze terug, reageer op mail en scheep ze niet af met een telefoniste die zegt niks voor je te kunnen betekenen!
 • Beoordeling: 9 /10
  Aanrader? Misschien
  Edwin op 26-6-2017 om 13:22
  Langer dan 1 jaar klant
  Zeer snelle verbinding, goede en snelle service, goede kwaliteit TV zenders en telefoonlijn, laag geprijsd. Aantal TV zenders is wel wat karig. Ben na 1 jaar abonnee nog steeds erg positief over Jonaz.
  Pluspunten
  • Snel internet, goede stabiele verbinding, goede persoonlijke service, laag geprijsd.
  Verbeterpunten
  • Aanbod TV zenders is niet groot (bijvoorbeeld geen BCC, Belgische zenders en Discovery). Geen interactieve tv diensten.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie