Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
SKP Pijnacker

Lees reviews en ervaringen over SKP Pijnacker

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over SKP Pijnacker geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over SKP Pijnacker. Is SKP Pijnacker je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 2 /10
    Aanrader? Misschien
    Qw op 23-7-2022 om 09:14
    Langer dan 1 jaar klant
    Bizar dat mensen hoge cijfers uitdelen aan skp.
    Pluspunten
    • Niet 365 dagen per jaar problemen met internet.
    Verbeterpunten
    • Fix het.
  • Beoordeling: 3 /10
    Aanrader? Misschien
    Loes. op 22-7-2022 om 21:35
    Langer dan 1 jaar klant
    Eigenlijk geen motivatie
    Pluspunten
    • Weinig pluspunten
    Verbeterpunten
    • Heel veel verbeterpunten
    • Ik ben bijna 2 jaar klant bij SKP, en helaas echt HELAAS al bijna 2 jaar klachten
    • In het begin heeeeeel veeeeeeel klachten, toen ging het redelijk, maar de laatste tijd weer heeeeeeeel veeeeeeel klachten helaas.
    • Ik moet dagelijks de stekker uit het ITV kastje halen en bijna dagelijks de modem resetten
    • Aan de service en het personeel ligt het niet, altijd keurig te woord gestaan en keurig geholpen, maar de kwaliteit is en blijft slecht.
    • Ik moet het er helaas nog bijna 2 maanden mee doen
  • Beoordeling: 10 /10
    Aanrader? Misschien
    Linda Bouwer op 29-6-2022 om 11:11
    Langer dan 1 jaar klant
    Ik heb geen woorden voor jullie services echt toppie met !!!. Cable fly kwam langs om de aansluiting van de tv in orde te maken en echt zo super heb ik het nog nooit meegemaakt. Ik ga nooit weg bij dit bedrijf skp. De toppers. Als je de kans krijgt ga echt naar skp want niets is teveel voor ze. Jullie krijgen van mij een gouden leeuw
    Pluspunten
    • Zie boven
    Verbeterpunten
    • Hebben jullie echt niet nodig
  • Beoordeling: 9 /10
    Aanrader? Misschien
    Merel van Graan op 19-5-2020 om 08:59
    Langer dan 1 jaar klant
    Als ik KPN wou hebben moest ik nog 3 maanden wachten op een aansluiting, SKP was in twee dagen geregeld. Modem draait goed. We gebruiken de app wel vaak om op de tablet tv te kijken, gelukkig niet zo duur als andere partijen.
    Pluspunten
    • Prijs
    • App
    • Snelle service
    Verbeterpunten
    • kan altijd goedkoper
  • Beoordeling: 8 /10
    Aanrader? Misschien
    Ries de Boer op 10-3-2020 om 10:13
    Langer dan 1 jaar klant
    Snelle service, binnen een dag aangesloten. Veel hd en een 4k zender. Wifi werkt lekker en prijs is lager dan andere partijen, niks te mauwen.
    Pluspunten
    • Veel hd en een 4k zender
    • WIFI
    • Snel internet
    • Service
    Verbeterpunten
    • Casten op de app ontbreekt
  • Beoordeling: 8 /10
    Aanrader? Misschien
    Lars Buurema op 1-12-2019 om 14:14
    Langer dan 1 jaar klant
    Ik ben best tevreden. Lokale aanbieder, waardoor naar mijn idee je een betere service krijgt. Internet is algmeen goed.
    Pluspunten
    • Lokale aanbieder, goed internet
    Verbeterpunten
    • Meer zenders
  • Beoordeling: 9 /10
    Aanrader? Misschien
    Richard Maat op 15-11-2019 om 13:31
    Minder dan 1 jaar klant
    Kreeg gratis installatie service bij m;n aanvraag, top. Fritzbox modem gekregen, WIFI draait als een trein. Niks te klagen!
    Pluspunten
    • Fritzbox modem snel WIFI
    • Beeldkwaliteit hoog
    • Goedkoper dan andere aanbieders
    Verbeterpunten
    • Mogen wel wat meer zenders op de iTV app
  • Beoordeling: 1 /10
    Aanrader? Misschien
    Mitchell op 2-7-2019 om 17:03
    Langer dan 1 jaar klant
    Word van het kastje naar de muur gestuurd. Verklaren je voor gek. Totaal geen hulp bieden. Als je in de avond belt krijg je te te horen dat je met een kantoor medewerker spreekt die er geen verstand van heeft. Volgens de medewerkers ligt het aan onze kabels of computers of telefoons maar niet aan skp. Dit gezeik duurt al zo lang.
    Pluspunten
    • Niet van toepassing.
    Verbeterpunten
    • Te veel om op te noemen.
  • Beoordeling: 1 /10
    Aanrader? Misschien
    Rico op 24-6-2018 om 12:06
    Minder dan 1 jaar klant
    Wi-Fi werkt niet tot heel slecht.
    Daardoor vastlopende momenten bij FIFA op de ps4.
    Op me telefoon wilt het dingen niet openen. Waardoor ik mijn Wi-Fi uitzet en dan doet het laden het wel via de 3g.
    Heb betere verbinding op mijn 3g. Dan de Wi-Fi van skp
    Verbeterpunten
    • Verbinding, snelheid alles moet beter
  • Beoordeling: 1 /10
    Aanrader? Misschien
    Klant SKP op 17-5-2018 om 20:04
    Langer dan 1 jaar klant
    Wat een slecht bedrijf is SKP! Internet valt continu uit. Het schrijven van een scriptie is voor mij onmogelijk in mijn eigen huis!
    De klantenservice van SKP is ronduit belabberd. Wij willen ZIGGO in plaats van dit amateuristische bedrijf.
    Pluspunten
    • Geen. Ik betaal liever meer geld voor een goede aanbieder!
    Verbeterpunten
    • Alles.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie