Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Tele2

Review en beoordeling Tele2

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2010

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Tele2 zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Let goed op als je bij Tele 2 bestelt! Op hun site is namelijk niet duidelijk te zien dat je euro 44,95 per maand kwijt bent ipv de geadverteerde euro 39,95! Het lijkt alsof je het goedkoopste totaalpakket koopt, maar op het einde van de bestelling zie je opeens 5 euro extra staan voor kabeltv. (Op de site totaalwijzer is het overigens wel duidelijk aangegeven). Daar komt nog bij dat je op het einde van je bestelling ook opeens ziet dat je 30 euro aansluitkosten kwijt bent als nieuwe Tele 2 klant! Erg netjes van ze om zoiets tot het einde te verzwijgen. Ik denk dat Ziggo voor euro 41,50 gewoon de goedkoopste is. Tele 2 oprotten of gewoon eerlijk adverteren.
 • Vorig jaar ben ik van Ziggo naar tele2 overgestapt.
  Aangezien ik vast zit aan een jaarcontract kon ik niet eerder opzeggen. Was ik maar bij Ziggo gebleven, ondanks de TV storingen waar ik vrij veel last van had.
  Tele2 beloofd dingen die ze niet waarmaken.
  Zoals nr.behoud van de telefoon. Mooi niet dus. Moest iedereen mijn nieuwe nummer toesturen.
  Ik heb een 3 in 1 pakket.
  Maar kon mijn slaapkamer TV niet meer aansluiten. Was niet mogelijk en niet van tevoren verteld.
  Ook geen telefoon boven helaas.
  Over mijn internet verbinding heb ik geen klachten.
  Wel over het beeld signaal en de snelheid of moet ik zeggen traagheid van schakelen tussen verschillende zenders. Wat gaat dat traag zeg en dan de beeldkwaliteit van de TV, vaak blokkerig of even stilstaand, alsof de lijn het niet aan kan ofzo.

  Ik wil weer gewoonj kabel TV, veel sneller duidelijker en weer beeld op mijn slaapkamer. Ben nu op zoek naar een andere provider die wel goed is.. Nog iemand tips??
 • internet is perfect, maar digitv zal ik (nog) niet aanbevelen! 1 week goede kwalitiet, daarna 3 weken blokkerig en haperend beeld, dan weer goed...enz. Als alles helemaal op de rails is qua tv, zal ik het zeker aanbevelen!
 • Krispijn op 8-2-2010 om 14:50
  Waarom krijg ik geen kaart voor de tv met een digitalen kanalen kiezer ik krijg daar wel ondemant op
  ik wil van dat stroom vretende kastje af

Navigatie