Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Tele2

Review en beoordeling Tele2

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Tele2 zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: 3 /10
  john op 9-12-2013 om 17:53
  Langer dan 1 jaar klant
  Wij hadden de hele dag geen internet en konden dus ook niet meer bellen of gebeld worden erg vervelend vooral als je belangrijke post verwacht waarop je snel moest reageren.
  Klanten service 2 maal gebeld met dezelfde antwoorden erg word aan gewerkt hoelang dat nog geen duren wisten ze niet met andere woorden zij konden er niets aan doen nou ik heb met tele 2 een contract dus ik heb alleen met hun te doen en niet met het af schuif systeem.
  Het moet niet te vaak gebeuren anders zeg ik ook mijn abonnement op daarvoor heb ik internet te hard voor nodig en dat iedere dag .
  Verbeterpunten
  • sneller problemen op lossen
 • Beoordeling: 3 /10
  Willem op 22-5-2013 om 21:09
  Langer dan 1 jaar klant
  Ik heb een abonnement bij Tele 2 tot augustus. Dan kan ik er eindelijk van af. Het is de goedkoopste maar in mijn ogen is het in dit geval: goedkoop is duurkoop.

  Internet:
  De draadloze router die je krijgt stamt uit het jaar 0 en is nog 100 Mbit bedraad en 54 Mbit draadloos. Het draadloze bereik is bijzonder klein, 8 meter verder op de bank heb ik al geen bereik meer. Deze router volledig vervangen door een andere kan niet omdat Tele2 niet met de gebruikelijke standaarden werkt. Je kunt er dus wel een super-de-luxe draadloze router naast zetten en eindelijk een goede draadloze verbinding of snel bedraad netwerk hebben, maar prioriteit geven aan film op internet in plaats van downloads gaat dan dus niet.

  Regelmatig storingen
  Op dit moment heb ik in een week al 3x dat de DNS-server het niet doet. Het resultaat is dan dat 90% van internet niet meer te gebruiken is. Na veel wachten en resetten van de router weer internet.

  TV-kwaliteit
  Als het slecht weer is, dan is er regelmatig storing. Het beeld staat dan stil, geluid valt weg of er zijn allemaal blokken te zien.

  Als je een tv hebt met (DVR) Digitale Video Recorder voor opname en pauzeren van een programma, dan kun je die meestal niet gebruiken omdat deze alleen werkt via een CL(+)-kaart en Tele2 werkt met een kastje (via Scart of HDMI).

  Ik heb net een nieuwe tv en nu moet ik de kanalen door middel van Tele2 kiezen en moet het geluid bijstellen via de tv.

  Ik kom hier om een nieuwe aanbieder te zoeken..
  Pluspunten
  • Goedkoop
  Verbeterpunten
  • Geef de mogelijkheid tot een CL-kaart
  • Lever modernere apparatuur
  • Gebruik CL-standaard
 • Beoordeling: 8 /10
  Jaap op 4-3-2013 om 21:19
  Langer dan 1 jaar klant
  In tegenstelling tot bovenstaande heb ik een 2 in 1 pakket. Dus internet en bellen.
  Volgens ingewijden is tele2 ook slecht, dat is niet mijn ervaring. Wel is de snelheid niet zo hoog tov. de prijs.
  Daarom ga ik nu naar Telfort die ook slechte recenties heeft, maar wel een hogere snelheid, tov een lagere prijs.
  Slechte recenties worden geschreven door mensen die uiteraard slechte ervaring hebben met de provider.
  Dus nogmaals, ik heb totaal geen slechte ervaringen met Tele2 en dan praat ik over ca. 4 jaren ervaring. Aantal storingen is te verwaarlozen.
  Pluspunten
  • weinig storing
  • goede helpdesk
  Verbeterpunten
  • de prijs

Navigatie