Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Tele2

Review en beoordeling Tele2

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Tele2 zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: 1 /10
  Laurens op 11-7-2015 om 22:13
  Minder dan 1 jaar klant
  Probleemloos overstappen? Ho maar. Tele2 liet mij te vroeg afsluiten door UPC. Niet een beetje te vroeg, maar twee maanden te vroeg. Geen internet, geen tv. Konden ze niet rechtzetten, maar ze vonden het wel heel vervelend voor mij. Wel konden ze mijn aansluiten twee hele weken eerder opleveren, zodat ik maar 6 weken zonder zou zitten!
  De oplevering ging ook niet goed. Modem was defect. Maar voordat ze een nieuw modem op mochten sturen (van zichzelf), moest er eerst een monteur langskomen. Oeps sorry, die waren ze vergeten in te plannen. Oeps sorry. het lag toch aan het modem. Maar u komt in aanmerking voor een vergoeding. We kunnen (ze bedoelen willen) maar 80 euro vergoeden. Dat is minder dan wat ik aan UPC moest doorbetalen voor maanden dat ik te vroeg was afgelsoten, omdat ik nog aan een jaarcontract vast zat.
  Pluspunten
  • Tele2 blijft vrolijk aan de telefoon, hoe groot jouw ongemak ook is, en hoe weinig ze er ook aan doen.
  • Ze zijn goedkoop.
  Verbeterpunten
  • Lever oplossingen, geen problemen.
  • Zeg niet dingen toe die je niet waarmaakt en waar je garantie weinig waard is.
  • Maak nooit gebruik van de overstapservice van Tele2, het zijn prutsers.
 • Beoordeling: 1 /10
  nicolette op 2-7-2015 om 18:04
  Langer dan 1 jaar klant
  Wat een zooitje bij Tele 2 Heb morgen vrij genomen omdat er een monteur zou langskomen om alles te installeren. Bel maar even om te vragen hoe laat er morgen iemand komt. Krijg ik te horen dat er niets bekend is. Wil mijn abonnement opzeggen, ja kan over 1 jaar. Tele 2, jullie maken fouten en komen afspraken niet na. Ik zit met ellende. De mevrouw Jolanda Gremmer wil en kan mij niet verder helpen. Moet nu verplicht bij Tele2 blijven terwijl ik een afspraak zwart op wit heb dat als er iets niet goed gaat ik het contract kan opzeggen. Afspraken met Tele 2 zijn dus ook niets waard.
  Pluspunten
  • prijs
 • Beoordeling: 1 /10
  Duco op 30-6-2015 om 19:42
  Langer dan 1 jaar klant
  Ongelooflijk wat Tele2 nu weer doet. Kiezen ervoor om nu elke maand dubbele abonnementskosten te incasseren. Na vele telefoontjes en schriftelijke klachten word ik vanavond gebeld met de mededeling dat ze het geld niet terug over kunnen maken omdat het systeem hier niet in voorziet! Ze erkennen dat zij de fout hebben gemaakt echter moet ik maar rustig wachten dat het systeem terugbetaling ooit gaat toestaan. Dit terwijl er geen enkele data genoemd wordt wanneer het probleem is opgelost of compensatie wordt aangeboden. Wat helemaal vreemd is, is dat terugbetaling blijkbaar niet werkt maar dat er wel een apart formulier voor moet worden ingevuld. Tele2 jullie moeten je schamen! Dit is gewoon diefstal!
  Verbeterpunten
  • betere service verlenen
 • Beoordeling: 6 /10
  Kan iemand een review geven over resentere ervaringen. Alle meldingen zijn al 1 jaar oud.
  Pluspunten
  • Geen
  Verbeterpunten
  • Geen

Navigatie