Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Tele2

Review en beoordeling Tele2

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Tele2 zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: 3 /10
  Bouwens op 23-7-2016 om 06:56
  Minder dan 1 jaar klant
  Zijn erg snel wanneer je nog geen abonnee bent.
  Als je eenmaal het pakket thuis hebt laten ze je aan je lot over.
  Word wel 5x doorverbonden (lees afgewimpeld). Omdat ze het pakket hebben geactiveerd op een verkeerde telefoon aansluiting.
  Omdat Tele2 blijft volharden dat het wel juiste aansluiting is, maar een installatie monteur laten komen. Deze moet een KPN monteur laten komen omdat het hem ook niet lukt.
  Eind van het liedje: ik moet de installatie monteur van Tele2 betalen omdat ik deze zelf besteld had. Er wordt voorbij gegaan aan het feit dat het de monteur van Tele2 ook niet lukte de verbinding tot stand te brengen.
  Wat een verschrikkelijk slechte service...... En natuurlijk door alle vertraging ben je te laat om het bestelde pakket op te zeggen......
  Verbeterpunten
  • Wel 5x doorverbonden door de klantenservice. Of ze hebben daar onvoldoende kennis naar welke afdeling men moet doorverbinden. Of de betreffende personen weten het ook niet meer en wimpelen je af naar een ander...
 • Beoordeling: 4 /10
  Vic op 23-3-2016 om 00:01
  Minder dan 1 jaar klant
  Overgestapt van Telfort Basis naar Tele2 basis. Prijs ongeveer dezelfde. Bij Telfort beloofde snelheid 8mb - in praktijk was het 13mb. Dus sneller. Beloofde snelheid bij Tele2 is 20Mb - in praktijk ook 13mb. Dus lager. Ping was bij Telfort beter. Modem is bij Tele2 beter, want Wi-Fi heeft groter bereik. Stabiliteit van verbinding was weer beter bij Telfort. Conclusie: bij Telfort was alleen wi-fi ontvangst zwakker, voor de rest alles is beter dan bij tele2.
  Pluspunten
  • Groter bereik van Wi-Fi bij meegeleverde draadloos modem
  Verbeterpunten
  • Snelheid van ADSL
  • Ping
 • Beoordeling: 2 /10
  Moontje op 13-3-2016 om 19:19
  Langer dan 1 jaar klant
  8 jaar internet en bellen van Tele2. Geen probleem. Sinds 19-2-2016 internet, bellen en tv basis.SPIJT!!!!
  Internet snelheid 11.54 mb ipv tot 50 mb.
  Gevolg tv werkt ook niet goed. Kan alleen kijken naar de zender die wordt opgenomen. De rest gaat op zwart. Mail kan ik wel ontvangen maar niet versturen. Dan moet het maar via de webmail wij kunnen niets voor je doen. Mail aan Tele2 tot nu toe totaal geen reactie.
  Had 20 mb internet moest over naar 50 mb. Blijk je hier niet meer dan 14 mb internet te kunnen krijgen. Waardeloos!

Navigatie