Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
XS4ALL

Review en beoordeling XS4ALL

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over XS4ALL geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over XS4ALL. Is XS4ALL je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van XS4ALL zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Ricardo op 8-9-2012 om 11:44
    Slecht, internet glasvezel gaat nog, maar televisie ronduit slecht. Alleen maar haperend beeld of zwart. Advies NIET DOEN, het is een drama! Wordt van kastje naar de muur gestuurd!
  • klasens op 12-7-2012 om 18:45
    Ik vind xs4all een goede provider. Ten eerste krijg je nooit telefoontjes of je nog meer van hen wil afnemen! De helpdesk is zeer goed en lossen het goed op en zijn heel eerlijk. Verder worden ze al jaren getest als beste provider. Bijna nooit geen problemen gehad. Alleen lag mijn bellen bij xs4all er elke keer uit bij onweer. Kreeg toen kosteloos een nieuwe modum nadat ze alles hadden getest en nooit geen problemen meer bij onweer tot nu toe.

    internet en bellen is goed dus bij hen.
  • Wat een waardeloze (zakelijke) helpdesk. Heb er een maand over gedaan om een simpele .com registratie te verhuizen. Helpdeskmedewerkers weten van niks en geven steeds andere informatie. Op een reactie op mijn klacht hierover zit ik inmiddels al weer twee weken te wachten...

Navigatie