Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
XS4ALL

Review en beoordeling XS4ALL

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over XS4ALL geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over XS4ALL. Is XS4ALL je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van XS4ALL zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1 /10
    Ruud van Lent op 5-10-2017 om 13:16
    Langer dan 1 jaar klant
    Vraag je XS4ALL om advies, krijg je ongewenst een contract aan je broek, welke je mag betalen, zonder dat zij een dienst leveren. Het ergste is, dat een collega mij een geheel ander advies geeft, welke eenvoudig was te gebruiken. Nu kost het mij geld, terwijl ik niets ontvang. Gewoon een smerige sluwe verkoopzet, in plaats van helpen bij een probleem.
    Pluspunten
    • jarenlang genoten van hun service
    Verbeterpunten
    • als je om advies vraagt, kijk uit, want je koopt een kat in een zak.
    • je betaalt iets voor niets.
    • zij geven hun fouten niet toe, terwijl hun eigen collega's zich ervoor schamen
  • Beoordeling: 4 /10
    M. Duivenvoorden op 5-10-2017 om 07:51
    Bij XS4ALL zou je een gratis zenderpakket naar keuze krijgen als je KPN mobiel af neemt. Na wat grondiger onderzoek blijk je maar keuze uit twee pakketten te hebben.
    Verbeterpunten
    • Er wordt niet altijd volledige info gegeven.
  • Beoordeling: 1 /10
    J. W. R. De Bondt op 20-8-2017 om 16:12
    Minder dan 1 jaar klant
    Vanaf 22 juli 2017 XS4ALL. Daarvoor T-Mobile Thuis (voorheen Vodafone Thuis). Had gedacht beter af te zijn met XS4ALL. NIET DUS!
    Eigenlijk alleen maar ellende. Slechte internet/wifi verbinding. Slechte werking telefoon. Geen of zeer trage reactie op emails. Telefonisch niet te bereiken. Wel telefoonkosten, geen resultaat. Positief: Televisie. Werkt wel goed. Gratis Spotify. Toch zou ik meteen terugwillen naar vorige provider. Dan maar zelf abonnement op Spotify nemen.
    Pluspunten
    • Televisie
    Verbeterpunten
    • Slecht/traagwerkend modem/route.
    • Slechte werking telefoon.
    • Slechte Wifi verbinding,
    • Zeer slechte telefonische bereikbaarheid.
    • Zeer trage reactie op emails.
  • Beoordeling: 1 /10
    William op 16-8-2017 om 12:29
    Ik wordt nieuwe klant van XS4ALL en heb het duurste pakket genomen met maximale internet snelheid en volledige installatie service. Volgende week vrijdag 22 augustus vindt de overstap plaats en XS4ALL heeft mijn contract bij de huidige provider opgezegd.

    Nu blijkt dat ik pas op woensdag 27 augustus weer internet en televisie heb omdat Guidion, die de installatie regelt, niet eerder een monteur ter beschikking heeft. Daardoor zitten we anno 2017 straks bijna een week zonder internet en televisie.

    Zojuist heb ik een uur lang met allerlei medewerkers van XS4ALL gesproken, maar niets is mogelijk. Opzeggen kan ook niet meer want daarvoor ben ik een week te laat. De opzegtermijn is verstreken. Dus ik zit aan ze vast. Wat een verschrikkelijk bedrijf. Ik ga alvast weer opzeggen zodat ik over een jaar van ze af ben. Tevens ga ik mijn advocaat en deurwaarder raadplegen om te kijken of ik nog van mijn abonnement af kan komen.

    Guidion heeft mij gisteren een email en sms gestuurd met het verzoek een afspraak in te plannen en ik heb daar direct op gereageerd. Helaas dus met bovenstaande uitkomst. Ik dacht naar de beste internet provider van Nederland te gaan met een goede klantenservice etcetera, maar heb spijt als haren op mijn hoofd dat ik voor XS4ALL heb gekozen.

    Je bent dus gewaarschuwd !!!! Het lijkt mooier dan het is want het begint al heel erg slecht. Nog nooit zoiets meegemaakt.

    William
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Alles
  • Beoordeling: 1 /10
    jan op 1-8-2017 om 10:15
    Langer dan 1 jaar klant
    April 2017 contract voor 1 jaar verlengd na mooi aanbod.Enkele weken later een brief dat per juli de "jaarlijkse verhoging"van 5 Euro erbij komt.Ik zeg daarom op.Een deal is een deal punt uit.Opzeggen mag in zo'n geval kosteloos.Diverse keren de "klantenservice" moeten bellen omdat afspraken niet nagekomen werden.Fout op fout,Kostte mij heel veel tijd geld en frustratie.Uiteindelijk zou contract per 4 juli 2017 stoppen.Maar men schreef eind juni nog wel voor een maand abonnementsgeld af.Dus tot eind juli moeten betalen.Daarover gebeld en gezegd ik niet langer dan tot 4 juli wilde betalen.Helaas,zat nu eenmaal zo in het systeem werd er gezegd en eind juli zou ik teveel betaalde terug krijgen.25 Juli kwam de eindfactuur.Verkeerde berekening waardoor hetgeen ik moest krijgen op een paar Euro niet klopte.Ik verwachtte rond 28 juli het bedrag op mijn rekening.Dit omdat men ook altijd op de 28e van de maand incaseerde. Niet dus.Pas op 1 augustus zou het aan mij overgemaakt worden vertelde de klantenservice.Ik vind dit OPLICHTERS PRAKTIJKEN.
    Pluspunten
    • stabiele verbinding
    Verbeterpunten
    • Prijs,afspraken en klantenservice
  • Beoordeling: 1 /10
    Michelle op 28-7-2017 om 10:16
    Minder dan 1 jaar klant
    In september 2016 internet afgesloten, in december eindelijk werkend internet. 3 maanden lopen touwtrekken 4 verschillende routers 8 verschillende monteurs 9 als je 1 mee telt die gewoon niet op kwam dagen. Afspraken over terug bellen voor hulp bij de problemen met het internet, word niet gedaan. Eigenlijk vanaf dag 1 zoveel gezeik, hoe kan dit de beste provider van NL zijn?! Klachten post/e-mail worden genegeerd.

    Na een brand in mijn woning noodgedwongen moeten verhuizen, begrijp dat het contractueel gezien niet zomaar ontbonden kan worden maar hulp of meedenken 0. Na aandringen hebben ze mij op het laagste abbonement gezet en in 4 maanden tijd dat stiekem weer verhoogd.

    Als je dan belt voor meer info, zijn de werknemers gemaakt behulpzaam en nagenoeg niet empatisch. Wanneer er meer dan 1 vraag is en zij zijn van mening dat ze je goed hebben geholpen word je doodleuk zo naar iemand anders doorverbonden. Hoe dan?! Ik sta iemand rustig te woord en wacht doodleuk 10 minuten in de wacht, dan verwacht ik op zn minst een fatsoenlijke afhandeling. Keer op keer hetzelfde gezeik. Beter schaf je goedkoper internet aan, want service kennen ze bij XS4ALL NIET!
    Pluspunten
    • De monteurs zijn wel super vriendelijk!
    Verbeterpunten
    • Afgezien van de monteurs, zoek ander personeel. Wat een hel!!!!!
  • Beoordeling: 3 /10
    Els Bouwmans op 9-6-2017 om 19:01
    Langer dan 1 jaar klant
    Sinds de nacht van 6 op 7 juni geen internet, tv, vaste telefonie via xs4all doordat release (o.a. om de snelheid te verhogen) via glasvezel mis is gegaan. Na dagenlang bellen en afwachten is me vandaag verteld dat de oorzaak ligt in een kapotte lijn en dat Reggefiber dat moet fixen. Tot nu toe nog niks gehoord....en al dagen lang maar wat lezen etc. Nog steeds niks mogelijk. En geen oplossing via xs4all....ik heb zelfs gesmeekt om een dongel of zoiets, zodat we via onze laptop tenminste nog op internet kunnen. Maar helaas, dat lukt ze niet????!! Ongelofelijk, ze laten mij en mijn gezin gewoon het weekend ingaan zonder oplossing. Ben enorm teleurgesteld in de slechte klantenservice!
    Pluspunten
    • Bellen terug als ze dat afspreken, dus komen afspraak wat dat betreft na.
    Verbeterpunten
    • Oplossingsgerichtheid
  • Beoordeling: 1 /10
    Angelo Machils op 17-3-2017 om 08:57
    Langer dan 1 jaar klant
    XS4ALL was ooit een goede internet provider met een gedegen helpdesk waar men wist waarover men sprak. Technisch goed onderlegd en zonder flauwekul. Hoe anders is echter nu XS4ALL. De helpdesk bevat intussen mensen die niet weten wat een bridge is, of een modem of router. Ze maken allerlei afspraken en beloftes om maar klanten binnen te halen, om vervolgens hier niets van waar te maken en men dan ook nog verplicht om het jaar vol te maken anders moet je een slotnota betalen. Want men kan 'toevallig' ineens de gemaakte afspraken niet meer terugvinden. Voor het geld krijg je dezelfde behandeling en service van bij de allergoedkoopste (misschien nog zelfs slechter), maar bij XS4ALL betaal je wel de hoofdprijs.
    Pluspunten
    • Vroeger goed en kundig, maar ja dat was vroeger.....
    Verbeterpunten
    • bijna alles, internet is/was ook behoorlijk instabiel
  • Beoordeling: 1 /10
    ARS op 2-3-2017 om 21:00
    Klant geweest
    9 februari - aanvraag internet, telefonie, bellen; we bespreken dat de kosten 66 euro worden voor glasvezel, inclusief montage en dat de eerste maanden gratis zijn. 10 februari - ontvangst bevestiging per post 21 februari - bij telefonische navraag blijkt de aanvraag wel in het systeem te staan, maar niet te zijn doorgezet en er ontbreken ook zaken 22 februari - de aanvraag moet opnieuw in het systeem worden gezet en ik krijg te horen dat een medewerker mij persoonlijk zal informeren over de voortgang. Ik zal in ieder geval begin volgende week worden gebeld 2 maart eerste gesprek - nee, meneer de status is nog niet gewijzigd, maar we informeren u. Ja het duurt lang en te lang. 2 maart tweede gesprek - meneer, we hebben intern even overlegd om uw aansluitng te versnellen. Kunt u nog even aangeven wat u wilde? 2 maart een e-mail: u heeft een aanvraag gedaan voor levering en we sluiten u vermoedelijk aan op 20 maart. O ja, de prijs is zojuist met 10 euro omhoog gegaan. 2 maart- derde gesprek - ja, meneer maar dat is nu eenmaal de prijs, dat is niet anders, dan is er op 9 februari vast een fout gemaakt meneer. Ik kan in het systeem verder niets over u zien meneer. Dat was het moment waarop ik briesend heb geroepen dat ik geen gebruik meer wilde maken van hun dienstverlening.

Navigatie