Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
XS4ALL

Lees reviews en ervaringen over XS4ALL

Is XS4ALL je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten. Vanaf 24 december 2021 is het niet langer mogelijk klant te worden bij XS4ALL. Het merk gaat op in moederbedrijf KPN. Ben je Xs4all klant? Dan verandert er (voorlopig) niets.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van XS4ALL zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Ricardo op 8-9-2012 om 09:44
  Slecht, internet glasvezel gaat nog, maar televisie ronduit slecht. Alleen maar haperend beeld of zwart. Advies NIET DOEN, het is een drama! Wordt van kastje naar de muur gestuurd!
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  klasens op 12-7-2012 om 16:45
  Ik vind xs4all een goede provider. Ten eerste krijg je nooit telefoontjes of je nog meer van hen wil afnemen! De helpdesk is zeer goed en lossen het goed op en zijn heel eerlijk. Verder worden ze al jaren getest als beste provider. Bijna nooit geen problemen gehad. Alleen lag mijn bellen bij xs4all er elke keer uit bij onweer. Kreeg toen kosteloos een nieuwe modum nadat ze alles hadden getest en nooit geen problemen meer bij onweer tot nu toe.

  internet en bellen is goed dus bij hen.
 • Beoordeling: /10
  Aanrader? Misschien
  Wat een waardeloze (zakelijke) helpdesk. Heb er een maand over gedaan om een simpele .com registratie te verhuizen. Helpdeskmedewerkers weten van niks en geven steeds andere informatie. Op een reactie op mijn klacht hierover zit ik inmiddels al weer twee weken te wachten...

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie