Top 5 internet en bellen pakketten

Prijs Snelheid
1 Internet en Bellen 50 Mb
Eerste 4 maanden € 15,50
DSL

€ 30,50

per maand
€ 321,00 1e jaar
Verder
2 Internet Light en Bellen
6 maanden € 3 korting
DSL

€ 27,00

per maand
€ 336,00 1e jaar
Verder
3 Internet + Bellen
Eerste 8 maanden € 29,95 en gratis WiFi-versterker!
DSL

€ 35,00

per maand
€ 379,60 1e jaar
Verder
4 Internet + Bellen 100 Mb/s
De eerste 3 maanden € 10 korting!
DSL

€ 34,50

per maand
€ 384,00 1e jaar
Verder
5 Internet + Bellen 20 Mb
DSL

€ 29,50

per maand
€ 384,00 1e jaar
Verder

Internet + bellen abonnementen vergelijken

Internetten.nl is de site voor onafhankelijke vergelijking van alle aanbieders van internet + bellen abonnementen. Vergelijk de prijzen van alle abonnementen in onze vergelijker, stap over en bespaar direct.

Op de website kun je kiezen voor een gecombineerd product bijvoorbeeld internet + TV. De voornaamste reden dat we dit doen is de prijs. Veel telecomaanbieders geven korting wanneer er twee of meer producten worden afgenomen door dezelfde klant. Dit komt doordat dit voor de provider ook makkelijker is. Door al deze combinaties met elkaar te vergelijken krijg jij een overzicht met de beste, goedkoopste of betrouwbaarste internet + TV abonnementen.

Gebruik filters

Als je een internet + bellen abonnement afsluit wil je natuurlijk precies wat jij in gedachten hebt. Daarom hebben we aan de linkerkant van de vergelijking filters aangemaakt die je kunt gebruiken. Bijvoorbeeld, vind je glasvezel te duur, DSL te langzaam of wil je geen kabel? Vink dan de techniek aan die je wel wilt kunnen vergelijken, dan tonen wij alleen pakketten die daaraan voldoen.

Postcodecheck voor beschikbaarheid

Wil je overstappen van internetprovider of ga je verhuizen en wil je een internet + bellen abonnement afsluiten? Vul dan eerst de postcode in van het adres waarop je het abonnement wilt afsluiten. Je krijgt dan alleen de pakketten te zien die op jouw adres geleverd kunnen worden.