Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vodafone

Vodafone Mobiel Breedband Basis 1 GB 4G

Bij dit mobiele internet pakket is een Mb verbruikmeter beschikbaar. Met micro-sim ook geschikt voor de iPad. En dit pakket is 4G ready.


Databundel: 1 GB
Buiten bundel: € 0,075 per MB voor gebruik in Nederland

Bestellen kan via de klantenservice van Vodafone

Per maand
€ 10,00
Exclusief kortingen
Bekijk dit pakket
Type pakket
Mobiel Internet
Prijs per maand (excl. korting)
€ 10,00
Actie
-
Eenmalige kosten
€ 10,00
Totaal 1e jaar
€ 130,00
Contractduur
1 maand
Opzegtermijn
30 dagen
Downloadsnelheid
75,0 Mb
Uploadsnelheid
50,0 Mb
Type verbinding
4G
Netwerk
Vodafone Mobiel
Simkaart
gratis
Overzicht totaalkosten
Eenmalig
Per maand
Totaal jaar 1
Maandelijkse kosten
Maandelijkse kosten
Eenmalig:
Per maand: € 10,00
€ 120,00

Aansluitkosten Vodafone Mobiel
Aansluitkosten Vodafone Mobiel
Eenmalig: € 10,00
€ 10,00

Simkaart
Simkaart
Eenmalig: gratis

Totale kosten in het eerste jaar
Eenmalig: € 10,00
Per maand: € 10,00
Totaal: € 130,00
Berekende kosten:
per maand
€ 10,83

Klantervaringen

Plaats een ervaring
Er zijn op dit moment nog geen klantervaringen geplaatst over dit pakket.
Wel zijn er reviews over de provider zelf:
 • Beoordeling: 1 /10
  anoniem op 30-3-2018 om 17:30
  Minder dan 1 jaar klant
  waardeloze provider zit al bij ziggo vanaf het casema hete had ook simonly van ziggo alles ging goed tot dat het vodafone simonly werd niks dan ellende internet bagger en dagen lang dat mensen me niet konden bellen kregen ze te horen dit nr is niet bereikbaar onvriendelijke klantenservice snap niet dat ziggo dit bedrijf erbij heeft gehaals ziggo gooi ze er gauw uit aub dan kan ik gewoon terug naar ziggo simonly want van vodafone stap ik af.
  Verbeterpunten
  • dat ze bij ziggo weg gaan
 • Beoordeling: 1 /10
  Nadia op 26-11-2017 om 16:49
  Langer dan 1 jaar klant
  Al jaren ben ik een loyale klant bij Vodafone. Voor een lange tijd ben ik tevreden geweest met de service die het bedrijf levert, maar daar is de afgelopen maanden verandering in gekomen. Hierbij raad ik iedereen sterk af om een contract aan te gaan met dit afschuwelijke bedrijf. Hoe zij met hun klanten om gaan is schandalig.

  Het begon allemaal toen ik, als loyale klant van Vodafone, een nieuw abonnement wilde afsluiten met daarbij de aanschaf van een nieuwe IPhone. Hiervoor bezocht ik de Vodafonewinkel op de Lijnbaan van Rotterdam. Toen ik een gesprek aanknoopte met een medewerker om een nieuw abonnement aan te vragen en informatie over het bestellen van een nieuwe IPhone Plus, reageerde hij ongeïnteresseerd en vroeg hij mij zelfs “Wat wil je nou?”. Uiteindelijk kwam uit het gesprek dat ze op dat moment niks op voorraad hadden. Tijdens het gesprek was de medewerker druk bezig met allesbehalve ons gesprek en wilde het gesprek het liefst z.s.m. afkappen.

  Toen ben ik bij een ander filiaal langs geweest in het Alexandrium, hopend dat iemand mij daar wel van dienst kon zijn. Daar werd gelukkig wel hartelijk ontvangen waarbij ik een nieuw abonnement met een nieuwe IPhone aanschafte. De telefoon zou binnen een week geleverd worden aan de winkel. Uiteindelijk heb ik een maand moeten wachten tot ik mijn telefoon op kon halen omdat de telefoon toch niet leverbaar scheen te zijn, waarop Vodafone de schuld op Apple afschoof. Dit lieten zij mij weten door middel van een sms bericht zonder enige uitleg en informatie over wanneer de telefoon dan wel leverbaar zou zijn. Daarnaast had de medewerker mij over gehaald om mijn eigen IPhone 6 in te leveren om zo korting te ontvangen op mijn nieuwe telefoon, mijn telefoon zou immers toch binnen een week geleverd worden. Uiteindelijk heeft Vodafone het opgelost door mij de IPhone in een andere kleur af te leveren, dit was echter wel na bijna een maand.

  Eindelijk had ik mijn nieuwe telefoon met een nieuw abonnement. Volgens de medewerker zou ik met de Ziggo kortingsactie op een mooi bedrag uitkomen met een verdubbeling van data. De blijdschap was van korte duur want er werd te veel geld afgeschreven van mijn eerste rekening en mijn data werd niet verdubbeld. Hiervoor heb ik contact opgenomen met Vodafone. De klantenservice liet weten dat ik niet onder de Ziggokorting viel en dat ik maar contact op moest nemen met Ziggo omdat ik niet op de lijst stond. Uiteindelijk schijnt het probleem te zijn, dat mijn profiel nog op een oud adres staat. Dit terwijl de medewerker bij aanschaf van mijn nieuwe abonnement mijn adres nog gewijzigd heeft omdat ik aangaf dat deze al jaren niet meer klopt. Toen het adres na een aantal weken nog niet correct was heb ik nogmaals geïnformeerd bij een winkel waarom dit nog niet leek te kloppen. De medewerker gaf aan dat dit zou komen omdat het systeem tijd nodig heeft om het te verwerken en dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken.

  Eindstand: na contact te hebben gelegd met Ziggo past Vodafone mijn abonnement aan op de korting waar ik recht op heb. Zij zijn echter niet bereid om mij het teveel betaalde bedrag terug te geven. Daarnaast heeft Vodafone ook haar excuses niet aangeboden. Ik voel me als grofvuil behandeld door Vodafone en ik hoop door middel van deze recensie anderen te behoeden om een contract aan te gaan met Vodafone.
  Verbeterpunten
  • Zeer slechte klantenservice en weinig to geen respect naar klanten toe.
Meer ervaringen lezen? Bekijk de reviews over de provider Vodafone
Misschien ook interessant:
75,0 Mb / 50,0 Mb
€ 20,00 per maand

75,0 Mb / 50,0 Mb
€ 30,00 per maand

Per maand
€ 10,00
Exclusief kortingen

Navigatie