Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Vodafone

Vodafone Mobiel internet abonnementen

In onderstaand overzicht vind je de mobiel internet abonnementen van Vodafone. Voor informatie over de abonnementsprijzen van Vodafone of andere eigenschappen van het Vodafone abonnement klik je op de naam van het pakket.

Voordelen Vodafone mobiel internet

  • 4G snelheid op het mobiele netwerk van Vodafone
  • Overal dekking
  • Bundel te gebruiken in de EU

Mobiel internet pakketten van Vodafone

Mobiel internet data only

Vodafone noemde haar pakketten lange tijd mobiel breedband. Vanwege de relatief hoge 4G snelheid, die niet onderdoet voor internet thuis. Tegenwoordig heten deze Vodafone abonnementen Mobiel Internet. Je hebt keuze uit drie pakketten. Je kunt kiezen uit een databundel van 1, 5 of 15 GB. Het bijgeleverde simkaartje past in elk apparaat. 

VodafoneZiggo

De Britse Vodafone Group heeft de Nederlandse markt betreden via een aandeel in Libertel. Vodafone is nummer 2 op de Nederlandse markt voor mobiele telefonie. In 2007 werd "Vodafone ADSL" geïntroduceerd, telefonie via een vaste lijn in combinatie met internet. Sinds 2017 maakt Vodafone deel uit van de joint venture VodafoneZiggo, wat in handen is van Liberty Global. De Vodafone 'Thuis' aansluitingen gaan over naar Odido. Sinds 2017 maken Vodafone en Ziggo deel uit van de joint venture VodafoneZiggo, dat in handen is van Liberty Global.

Per 15 februari 2017 verdwijnt de naam Vodafone van de Internet Thuis markt. Vodafone blijft in Nederland mobiele telefonie aanbieden. Waaronder data only pakketten.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.