Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Vodafone

Internet pakketten van Vodafone

In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van Vodafone. Voor informatie over de abonnementsprijzen van Vodafone of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de pakketlink.

De Britse Vodafone Group heeft de Nederlandse markt betreden via een aandeel in Libertel. Vodafone is nummer 2 op de Nederlandse markt voor mobiele telefonie. In 2007 werd "Vodafone ADSL" geïntroduceerd, telefonie via een vaste lijn in combinatie met internet. Vodafone Nederland maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group. Dit is het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld, met proportioneel ruim 470 miljoen klanten in vijf continenten.Sinds 2017 maakt Vodafone deel uit van de joint venture VodafoneZiggo, wat in handen is van Liberty Global. Vodafone 'Thuis' gaat over naar T-Mobile, per 15 februari 2017 verdwijnt de naam Vodafone van de vaste internetmarkt.

Mobiel internet pakketten van Vodafone

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie