Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN - TV zenders blijven toch

door Els Werkman Leestijd: 2 minuten

Op 1 juni zou een behoorlijk aantal zenders uit het aanbod van kpn-zenderpakketten-2019.PNGKPN Interactieve TV verdwijnen. Er is goed nieuws voor de liefhebbers: de FOX zenders blijven toch. Ook bij XS4ALL en Telfort. Bij Digitenne gaat de eerder aangekondigde wijziging evenmin door.

Op de valreep overeenstemming FOX

WildHitz, Antena 3 en Zing zijn inmiddels wel verdwenen uit het aanbod van KPN Interactieve TV. De zenders van FOX Benelux blijven echter wel onderdeel uitmaken van het pakket. Het gaat om FOX NL, 24Kitchen, National Geographic, Nat Geo Wild en Baby TV. De onderhandelingen pakten op het laatste moment gunstig uit, dus deze zenders verdwijnen niet.

Voor Interactieve TV had KPN als vervanging van FOX Benelux content van NBCUniversal aangekondigd. Het telecombedrijf liet eerder aan Totaal TV weten dat nog niet duidelijk is of dit nieuwe content voor klanten van Interactieve TV beschikbaar komt nu een nieuwe overeenkomst met FOX Benelux is bereikt.

Ook zenders erbij

Zoals eerder bekend gemaakt zijn de zenders 100%NL, TV538 HD, Stingray Classica (Brava) HD en Love Nature HD per 1 april toegevoegd. En per 23 juli 2019 is KPN de eerste Nederlandse televisie aanbieder die de Vlaamse kookzender njam! gaat uitzenden (in het basispakket bij iTV).

Digitenne

Bij Digitenne zou National Geographic worden vervangen door Love Nature. Maar omdat op het laatste moment overeenstemming met FOX Benelux werd bereikt, blijven de zenders FOX NL, 24Kitchen, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Baby TV en Disney Channel in het aanbod van KPN beschikbaar. 

Geactualiseerd: dinsdag 9 juli 2019

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie