Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile biedt Wifi Plus

door Els Werkman Leestijd: 3 minuten

Logo WifiplusOp 5 augustus 2020 introduceert T-Mobile: Wifi Plus. Met behulp van Wifi Plus kun je thuis het wifi signaal versterken. Bestaande en nieuwe klanten kunnen op deze manier overal in en rond het huis wifi gebruiken. Wifi Plus is een abonnement, je betaalt € 2,50 per maand voor een wifipunt. Je kunt maximaal drie wifipunten huren.

Waarom Wifi Plus?

Heb je thuis regelmatig problemen met de wifi? Is het bereik op zolder niet voldoende? En/of heb je last van de telefoons en tablets van jouw huisgenoten? Door het bijplaatsen van een Wifi Plus wifipunt kun je de wifi versterken. Voor wifipunten heb je alleen een stopcontact nodig. De toepassing van Mesh-technologie zorgt voor wifiplus-t-mobile.PNGbehoud van de wifi-snelheid binnen je draadloze thuisnetwerk. De wifipunten van T-Mobile zijn accespoints, dit werkt beter dan de (goedkope) wifi versterkers die je overal kunt kopen. Ben je al klant bij T-Mobile? Dan kun je het regelen via jouw eigen omgeving. Nieuwe klanten kunnen Wifi Plus meteen bestellen bij hun aanmelding voor een van de T-Mobile pakketten

Gratis proberen

t-mobile-wifi-plus.PNGJe mag momenteel Wifi Plus een maand gratis proberen. Bevalt het niet, dan kun je de wifipunten gratis terugsturen. Ben je wel tevreden? Na de eerste maand kun je per maand opzeggen. En dat is prettig, je zit niet vast aan een (jaar)contract.

KPN en Ziggo

De andere twee grote internetbedrijven hadden al verbeteropties voor het thuisnetwerk. KPN heeft SuperWifi en Ziggo levert Smart Wifiboosters. Je koopt deze apparatuur, een abonnement is niet nodig. Nadeel is dat die wifiversterkers behoorlijk prijzig zijn, je bent in één keer relatief veel geld kwijt. Voordeel is dat je het product dan in bezit hebt. Ziggo heeft nog een ander product waarbij je wifiversterkers kunt huren.

In de vergelijking

Om het makkelijk te maken hebben we de verschillende opties naast elkaar gezet. Zo kun je makkelijk zien wat je waar krijgt.

t-mobile  Logo KPN Logo ziggo  Logo

t-mobilewifiplus-0.PNG
 Wifi Plus

KPN Superwifi setje
 Superwifi
Smart Wifi booster setje
 Smart Wifibooster
 Ziggo wifi booster kabel
 Wifibooster (draad)
Ziggo wifipunt via stopcontact
 Wifibooster
 Snelheid  Blijft gelijk  Blijft gelijk  Blijft gelijk  Blijft gelijk  Neemt af
 Extra kabel nodig  Nee  Nee  Nee  Ja  Nee
 Mesh  Ja  Ja  Ja  Nee  Nee
 Aantal punten  1  2  3  1  2
 Uit te breiden  Ja (max 3 punten)  Nee  Nee  Nee  Nee
 Prijs per maand  € 2,50  n.v.t  n.v.t  € 1   € 2
 Aanschafprijs  n.v.t  € 149  € 99,95
 (nu gratis bij nieuw contract)
 € 59  € 99

Geactualiseerd: vrijdag 7 augustus 2020

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Als sitemanager telecom ben ik verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Ik ben telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat ik bij de Bencom Group in dienst kwam heb ik van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor ben ik  inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.