Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

TV-dienst KPN Play stopt ermee

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN stopt per 2 juli met het aanbieden van haar TV-dienst KPN Play. Volgens KPN is de vraag naar deze nieuwe manier van tv-kijken onvoldoende is gebleken, waardoor het bedrijf heeft besloten te stoppen met de dienst. KPN heeft naar eigen zeggen minder dan 5000 abonnees voor KPN Play.

kpn-play-stopt-2-juli2018.PNG

KPN was in 2015 de eerste Nederlandse aanbieder die met zo'n TV dienst kwam.  Via KPN Play kunnen klanten over een internetverbinding TV kijken en hoeven hiervoor geen los tv- of alles-in-1 pakket af te sluiten bij een provider.

Tot 2 juli beschikbaar

KPN trekt de stekker er uit op 2 juli. De website van KPN Play zal nog tot 1 oktober in de lucht blijven zodat klanten hun gegevens en facturen kunnen inzien en downloaden. De klantenservice rondom KPN Play blijft tot 13 juli beschikbaar. Gebruikers kunnen wel via KPN online televisie kijken op hun mobiele toestel met de iTV app van KPN. Hiervoor moet je een internet en TV abonnement van KPN hebben. Met de app heb je nu ook de mogelijkheid om via Chromecast te streamen. 

Concurrent KNIPPR per 1 juni uit de lucht

Het nieuws dat KPN stopt met KPN Play komt op dezelfde dag waarop T-Mobile stopt met de vergelijkbare TV dienst KNIPPR. T-Mobile bood KNIPPR sinds 2016 aan. Ook KNIPPR had te maken met onvoldoende interesse. Volgens cijfers van onderzoeksbureau Telecompaper bedroeg het aantal abonnees op KNIPPR minder dan 10.000. 

Geactualiseerd: woensdag 6 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie