Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo start 12 november met gratis sportkanaal

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

Kabelbedrijf Ziggo begint op 12 november met een eigen gratis sportzender voor klanten. Ziggo Sport is te zien op kanaal 14. Op het open kanaal kun je onder meer Formule 1 en live voetbal volgen, zoals Spaans en Portugees competitievoetbal. Ook zal er NBA-basketbal worden uitgezonden. Grote golf-, tennis- en atletiekwedstrijden komen eveneens aan bod.

Aanbod Ziggo Sport

De nieuwe zender is gratis voor de vier miljoen klanten van Ziggo met digitale ontvangst. Ook kan iedere Ziggo klant Ziggo Sport kijken via de laptop op Horizon.tv en op de tablet en smartphone met de Horizon Go app. De nieuwe sportzender is mogelijk geworden door de fusie van Ziggo met UPC. Daarmee kwamen Ziggo en Sport1 onder hetzelfde moederbedrijf te vallen, Liberty Global. 

Ziggo Sport zal een exclusieve talkshow aanbieden, genaamd Peptalk, met Jack van Gelder en Frank Evenblij. Het voetbal betreft onder meer Spaans en Portugees competitievoetbal en tevens EK- en WK-kwalificatiewedstrijden. Vanwege de rechten zal Ziggo Sport geen beelden van de Champions League vertonen. Sport 1 wordt Sport Totaal

Betaalzender Sport1 krijgt een andere naam en gaat vanaf 12 november als Ziggo Sport Totaal door het leven. De naamswijziging vindt plaats bij alle aanbieders met Sport1 in het abonnementsaanbod. Dit zijn onder meer KPN, Vodafone, Tele2, XS4ALL

Wat is het verschil met Ziggo Sport Totaal?

Het kanalenaanbod van Ziggo Sport Totaal blijft gelijk. Ziggo Sport Totaal biedt 6 kanalen met de grootste sporten. Je hebt meer keuze dan bij Ziggo Sport. Champions League wedstrijden zijn bijvoorbeeld alleen bij Ziggo Sport Totaal te zien. Dit pakket is er voor de echte sportliefhebber die niets wil missen. Op Ziggo Sport zie je een selectie uit het complete aanbod van Ziggo Sport Totaal. 
Geactualiseerd: dinsdag 3 november 2015

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.