Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Delta

Delta glasvezel en kabel internet pakketten vergelijken

Onderstaand overzicht laat alle abonnementen van Delta zien, internet via glasvezel of kabel. Je kunt zelf jouw ideale pakket samenstellen, afhankelijk van de beschikbaarheid op jouw adres. Voor informatie over de abonnementsprijzen van Delta of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de pakketlink.

Voordelen van Delta

  • Stabiel glasvezel internet
  • Hoge snelheden op kabel en glas
  • Ook aansluiting buitengebied

Alles-in-1 pakketten van Delta

Internet en TV pakketten van Delta

Internet en bellen pakketten van Delta

Internet pakketten van Delta

Zelf je pakket samenstellen

Je kunt kiezen voor een abonnement met alleen Delta internet maar ook voor Delta abonnementen met internet en tv of een Delta fiber alles in 1 abonnement. Stel je eigen Delta pakket samen en bepaal zelf welke producten je nodig hebt! Dit kun je ook achteraf regelen, via MijnDELTA (beschikbaar op de website en als app).

Makkelijk overstappen naar Delta Glasvezel

Net zoals de meeste aanbieders in onze vergelijker is Delta aangesloten bij COIN. Lekker makkelijk bij overstappen naar deze snelle glasvezelprovider. De providers regelen de overstap dan namelijk onderling.

Snel internet

Snel internet in het buitengebied is een van de specialiteiten van deze provider. Of een glasvezelaansluiting beschikbaar is blijkt uit de postcode check. Je kunt kiezen tussen verschillende internetsnelheden. Welke internetsnelheid bij jou past hangt af van jouw wensen.

Delta Fiber Nederland

Delta is van oorsprong het nutsbedrijf voor Zeeland en leverancier van gas, water, elektriciteit en telecommunicatie. Op gebied van kabel zijn er geen andere aanbieders. Delta werkt samen met Caiway aan een landelijk dekkend glasvezelnetwerk en je kunt hierbij ook een Delta glasvezelinternet abonnement afsluiten. Voor het afsluiten van een Delta glasvezel internet abonnement hoef je niet in de Zeeuwse provincie te wonen. Alle pakketten van Delta internet en tv vind je hierboven. Je kunt zelf jouw ideale pakket samen stellen.

Op 10 mei 2023 wordt bekend dat T-Mobile en DELTA Fiber een langetermijnovereenkomst sluiten om diensten over elkaars netwerken te leveren. T-Mobile zal gebruikmaken van de DELTA Fiber-infrastructuur voor internet- en tv-diensten over glasvezel. 

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.