Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Delta

Delta internet, tv en bellen abonnementen

Onderstaand overzicht laat alle abonnementen van Delta zien, internet via glasvezel of kabel. Je kunt zelf jouw ideale pakket samenstellen, afhankelijk van de beschikbaarheid op jouw adres. Voor informatie over de abonnementsprijzen van Delta of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de pakketlink.

Voordelen van Delta

  • Stabiel glasvezel internet via Delta Netwerk
  • Supersnel internet op kabel en glas
  • Ook glasvezel aanleg in het buitengebied
  • Als enige provider levert Delta 8 gig glasvezel

Alles-in-1 pakketten van Delta

Internet en TV pakketten van Delta

Internet en bellen pakketten van Delta

Internet pakketten van Delta

Alle voordelen van Delta

  • Delta biedt het snelste internet: 8 Gbps
  • Glasvezelinternet in het buitengebied
  • Interactieve televisie met veel zenders

Zelf je pakket samenstellen

Je kunt kiezen voor een abonnement met alleen Delta internet maar ook voor Delta abonnementen met internet en tv of een Delta Fiber alles-in-1 abonnement. Stel je eigen Delta pakket samen en bepaal zelf welke producten je nodig hebt! Dit kun je ook achteraf regelen, via MijnDELTA (beschikbaar op de website en als app). Elk Delta Flexpakket is maandelijks aanpasbaar.

Makkelijk overstappen naar glasvezel van Delta 

Net zoals de meeste aanbieders in onze vergelijker is Delta aangesloten bij COIN. Lekker makkelijk bij het overstappen naar deze snelle glasvezelprovider. De providers regelen de overstap dan namelijk onderling.

Snel internet

Snel, stabiel internet in het buitengebied is een van de specialiteiten van deze provider. Op steeds meer plaatsen ligt glasvezel. Of een glasvezelaansluiting beschikbaar is, blijkt uit de postcodecheck. Delta Fiber heeft op dit moment het allersnelste glasvezelinternet van Nederland. Je kunt kiezen tussen verschillende internetsnelheden. Welke internetsnelheid bij jou past, hangt af van jouw wensen.

Interactieve televisie 

Hou je van tv kijken? Bij de interactieve tv-pakketten van Delta krijg je toegang tot veel tv-zenders en kun je programma's van verschillende tv-zenders terugspoelen, terugkijken en opnemen.

Vaste telefonie

Bij Delta krijg je gratis nummerbehoud. Indien mogelijk kun je jouw vaste nummer meenemen van de huidige provider. Als je veel gebruikmaakt van vaste telefonie kun je kiezen voor het pakket Onbeperkt bellen. Dan kun je bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Mobiele telefonie

Je kunt bij Delta ook terecht voor mobiele telefonie. Delta biedt sim only-abonnementen met 500 MB, 5 GB of 15 GB data. Delta levert razendsnel mobiel internet via het 5G-netwerk van Odido.

Delta Fiber Nederland

Delta is van oorsprong het nutsbedrijf voor Zeeland en leverancier van gas, water, elektriciteit en telecommunicatie. Op gebied van kabel zijn er geen andere aanbieders. Delta werkt samen met Caiway aan een landelijk dekkend glasvezelnetwerk en je kunt hierbij ook een Delta glasvezelinternetabonnement afsluiten. Voor het afsluiten van een Delta glasvezelinternetabonnement hoef je niet in Zeeland te wonen. Alle pakketten van Delta internet en tv vind je hierboven. Je kunt zelf jouw ideale pakket samenstellen.

Op 10 mei 2023 wordt bekend dat Odido en DELTA Fiber een langetermijnovereenkomst sluiten om diensten over elkaars netwerken te leveren. Odido zal gebruikmaken van de DELTA Fiber-infrastructuur voor internet- en tv-diensten over glasvezel. 

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.