Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
Delta

Delta glasvezel en kabel internet pakketten

Onderstaand overzicht laat alle abonnementen van Delta zien, internet via glasvezel of kabel. Je kunt zelf jouw ideale pakket samenstellen, afhankelijk van de beschikbaarheid op jouw adres. Voor informatie over de abonnementsprijzen van Delta of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de pakketlink.

Voordelen van Delta

  • Stabiel glasvezel internet
  • Hoge snelheden op kabel en glas
  • Ook aansluiting buitengebied

Zelf je pakket samenstellen

Je kunt kiezen voor een abonnement met alleen Delta internet maar ook voor Delta abonnementen met internet en tv of een Delta fiber alles in 1 abonnement. Stel je eigen Delta pakket samen en bepaal zelf welke producten je nodig hebt!

Alles-in-1 pakketten van Delta

Internet en TV pakketten van Delta

Internet en bellen pakketten van Delta

Internet pakketten van Delta

Makkelijk overstappen naar Delta

Net zoals de meeste aanbieders in onze vergelijker is Delta aangesloten bij COIN. Lekker makkelijk bij overstappen naar deze snelle glasvezelprovider. De providers regelen de overstap dan namelijk onderling.

Snel internet

Snel internet in het buitengebied is een van de specialiteiten van deze provider. Of een glasvezelaansluiting beschikbaar is blijkt uit de postcode check. Je kunt kiezen tussen verschillende internetsnelheden. Welke internetsnelheid bij jou past hangt af van jouw wensen.

Delta Fiber Nederland en Zeeland

Delta is van oorsprong het nutsbedrijf voor Zeeland en leverancier van gas, water, elektriciteit en telecommunicatie. Delta werkt samen met Caiway aan een landelijk dekkend glasvezelinternet netwerk en je kunt hierbij ook een Delta glasvezel abonnement afsluiten. Voor het afsluiten van een Delta glasvezel internet abonnement hoef je niet in Zeeland te wonen. Alle pakketten van Delta internet en tv vind je hieronder. Je kunt zelf jouw ideale pakket samen stellen.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie