Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
CanalDigitaal

CanalDigitaal reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over CanalDigitaal geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over CanalDigitaal. Is CanalDigitaal je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van CanalDigitaal zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over CanalDigitaal

  Beoordeling
  c.luijk 28-12-2012 - 20:00

  Net een abbonement afgesloten met canaldigital. Netjes kreeg ik een mailtje met de datum voor installatie door de monteur.
  Nou ik heb heel de instalatie in de camper dus ik bellen om de afspraak af te zeggen. Inmiddels heel de dag bezig om ze te pakken te krijgen helaas zonder resultaat. Bandtje loopt vast e.d. elke keer kost het wel 15 c/p/m dus loopt lekker op en nog steeds geen resultaat

  Beoordeling
  Jeroen Tax 19-12-2012 - 13:21

  Op 1 augustus ons gaan samen wonen, wij wonen in het centrum dus hadden vele opties beschikbaar, kabel, iptv of sateliet. Na een beetje zoeken op interent kwam Canaal digital wel als een van de voordeligste naar boven en zeker gezien het grote zender aanbod.
  Ik had het bested via de website, maar nog een aantal andere vragen dus ik werd netjes terug gebeld, waarna ook direct mijn bestelling werd bevestigd. De monteur kon binnen 4 werdagen alles komen plaatsen wat voor ons prima uitkwam. Ook dit verliep soepel, aardige monteur heeft alles netjes gemonteerd en goede uitleg gegeven. Alleen na 7 dagen kregen we een brief van onze makelaar in de deur, dat we wegens het zicht de schotel er niet mocht staan. Ik heb direct gebeld met de CD helpdesk en deze hebben mij een nette brief gestuurd waarin mijn recht voor het plaatsen van een schotel stond, dit naar de makelaar gestuurd en deze heeft niets meer laten horen. Gelukkig heeft CD mij hierin goed bijgestaan en ook de helpdesk kwam professioneel over. Nu 4 maanden later kijken we nog steeds met volle tevredenheid via Canaal digitaal, en iedereen die op bezoek komt verbaast zich over de kwalteid van de tv kanalen, gewoon erg goed. !, beter dan ziggo en zeker beter dan ip tv.

  gr zeer tevreden Canaal digitaal klant !

  Beoordeling
  P 18-12-2012 - 16:39

  Twee dagen geleden CD besteld.
  Na een uur direct geannuleerd. Reden was dit forum.
  Heb er geen moment spijt van gehad, want heb deze twee dagen meerdere malen met CD helpdesk moeten bellen om alsnog de afspraak met monteur af te zeggen. Dit zouden ze echter zelf doen toen ik meteen geannuleerd had. Ik kreeg vandaag een mail dat de monteur volgens afspraak voor onze deur zou staan. Kortom ; als ik er weer niet zelf achter aan was gegaan stond hier een monteur voor de deur en voor wie waren de kosten dan geweest?? Natuurlijk voor ons. Ook word er amateuristisch werk verricht door die gasten achter de telefoon. Ze weten zelf niet eens wat ze aanbieden en daarnaast beloven ze dingen die ze niet nakomen. Heb 10 euro besteed aan de telefoongesprekken en hoop deze ook terug te krijgen al ga ik daar niet vanuit. Al met al was het me die 10 euro wel waard!

  Ik zou het niemand aan willen raden.


  Beoordeling
  Huijssen 15-12-2012 - 18:45

  Begin nooit aan canal digitaal!
  Ik zou internet televisie en bellen krijgen incl. decoder,recorder,schotel ,LNB,smartcard en modem.
  Ik heb enkel een smartcard ontvangen en een modem voor een belachelijk bedrag per maand dat automatisch wordt afgeschreven.
  Er is mij meerdere keren gevraagt hoe één en ander in elkaars steekt maar niemand kan iets zeggen en wimpelen mij af. Oplichting is dit naar mijn mening en daar ga ik zeker ook aangifte van doen. Begin dus nooit aan deze mensen die wel weten af te schrijven maar niet het beloofde leveren. Canal digitaal verkoopt zaken di zij niet leveren ze reageren niet eens met een ontvangstbevestiging als je schriftelijk een klacht in dient. Woest ben ik.

  Beoordeling
  kevin 10-12-2012 - 01:40

  hallo ik heb al tijdje zitten te denken om naar canal digitaal te gaan omdat prijs aanbod redelijk goedkoop is met film1 en sport1 en hbo alleen zenden ze helft niet niet van de pakketen en hbo niet eens in hd, heb contact gehad met aanbeiders die zeggen dat canal digitaal deze wel gewoon kan door sturen maar zelf kiest dit niet te doen, tevens heb ik aan canal digitaal gevraagd wat de reden is en waarom er geen comedy central family en extra bij zit, hun zeggen dat dit niet past in het huidge aanbod, wat ik mij afvraag als er tch bijna miljoen klachten zijn schat ik zo waarom treedt hier geen overheid of andere instantie tegen op om canal digitaal afteschafen? en satelliet beeld als 2e optie laten aabeiden via kpn en ziggo, Het is toch te gek voor worden dat zo bedrijf in nederland mag bestaan totaal geen klant vriendelijk heid geen eerlijke aantwoorden geen eerlijke tv zenders en dan maken ze ook nog reclame beste keus van consumenten bond meeste hd zenders hou toch op zeg, DUS NMA OF OVERHEID DOE HIER IETS AAN DIT IS PUURE OPLICHTERIJ VALS ADVERTEREN ALLES WAT DE MAFFIA DOET, DIT DOET CANAL DIGITAAL

  Beoordeling
  gerron 27-11-2012 - 09:37

  Heb nu al 4 dagen geen internet en telefoon van hun. Klantenservice zegt steeds ja is dgg aan KPN .zou gebeld worden maar gebeurd maar niks. Heb hun nu al een ultimatum gesteld ,als vanavond 18.00 uur probleem niet is opgelost .ik het complete abonnement ga beëindigen . Nooit meer canaldigital . Kan dit alleen maar afraden . Betaal hiervoor 72,50 per maand totaal pakket .

  Beoordeling
  Gerbrand 26-11-2012 - 12:28

  Canaldigitaal is voor mij de beste aanbieder. Nooit problemen ermee. Heb geen ontvanger van hun. De telefoondesk is prima. Het grote probleem waar veel mensen mee zitten is dat men niet goed op de site van cd kijken. Ales staat er heel duidelijk op. Ook wat betreft de zenders die je bij een bepaald abonnement kunt ontvangen. Voor je belt goed kijken dus. Ik kijk inmiddels 15 jaar met veel plezier

  Beoordeling
  Roy van Swieten 19-11-2012 - 11:49

  CanalDigital
  deze toeleverancier van digitaal televisie via schotel moet verboden worden wat ik hiermee meegemaakt heb is niet te beschrijven echt een klote firma, klote service . etc,etc nooit en te nimmer mee in zee gaan u bent gewaarschuwd

  Beoordeling
  Ronald 2-11-2012 - 12:59

  Voor dat je een abonnement bij canaldigitaal afsluit moet je wel bedenken dat je er nooit meer van afkom en tot lengte van dagen aan hun moet betalen.

  De maffia is er niets bij.

  Ze komen hun afspraken niet na, ga nooit met dit bedrijf telefonisch in zee. Er ligt een paarden kop in je bed. Levens gevaarlijk.


  Beoordeling
  mirande rutjens 26-10-2012 - 22:17

  het is slechtste tv aanbieder ooit.
  ben al 7 maanden aan het wachten op mijn honderd euro van mijn actie.
  tot op heden nog steeds niet ontvangen.
  zeer schandalig dat ze hierboven genoemde klacht niet serieus nemen na mail en telefoon contact. het word elke keer beloofd dat het word overgemaakt maar het gebeurd niet.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.