Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
CanalDigitaal

CanalDigitaal reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over CanalDigitaal geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over CanalDigitaal. Is CanalDigitaal je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van CanalDigitaal zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over CanalDigitaal

  Beoordeling
  3
  ddewinter 28-10-2013 - 16:51

  Ik heb al een paar jaar canaldigitaal 3 in 1 pakket, ik adviseer, niet doen mensen!!!
  Elke keer problemen met de verbinding en/of modem
  En elke keer kreeg ik het advies van zo'n telefiniste: oh dan moet u het modem even resetten!
  En dat elke dag een paar keer dat ik niet kon internetten en niet telefonisch bereikbaar was!
  Nee, ik betaal even liever een paar euro meer voor een betrouwbare 3 in 1 pakket
  En ik dacht dat canaldigitaal altijd zo goed was!
  Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat de tv prima was!
  Als ik al dat geld dat ik kwijt ben aan het bellen van mijn Gsm bij elkaar zou leggen dan zou ik daar wel een weekendje weg mee kunnen!
  Mvrgr: D de Winter

  • Tv
  • Internet/bellen
  Beoordeling
  8
  Tevredenklant 9-10-2013 - 12:55

  Bijna een jaar klant en erg tevreden! Tuurlijk wel eens een keer minder ontvangst, maar even de schotel bijstellen en lekker voor de buis! Meest uitgebreide alles in één pakket dus hoeven ons nooit te vervelen. Absoluut een aanrader.

  Negatieve reacties hieronder zijn zeer aangedikt mijns inziens. Bij elke provider gaat er wel eens iets minder. Zelf bij UPC, KPN én SOLCON gezeten en dit verliep niet vlekkeloos. Is nog geen reden om deze bedrijven af te raden lijkt mij?? Als we zo negatief in het leven staan houden we geen instantie meer over waar we genoegen mee kunnen nemen.. Enige optie voor de negatievelingen onder ons; geen tv aansluiting meer! Lekker boeken lezen.. Alhoewel de schrijver(ster) het dan zal moeten bekopen met negatieve uitingen.. Zal wel nooit goed zijn..

  • prijs/kwaliteit
  • zeer scherp beeld
  • VEEL zenders
  Beoordeling
  6
  Michael 22-8-2013 - 20:46

  Sinds 1 jaar CD, moet zeggen......ontvangst is top, HD ziet er haarscherp uit (beter als bij digitenne), dus dat zit goed.

  Maar........kan me vOorstelle dat er mensen zijn die afscheid nemen van CD, in het begin heel vaak moeten bellen omdat de aanmeldingen via internet niet goed verliepen, afspraak voor monteur...ik wachten, geen monteur.....en niemand bij CD die dat kon begrijpen terwijl ik alles per mail bevestigd kreeg via CD, is 2x gebeurd, 3de keer ging goed maarja kost je wel vrije middagen maargoed opgelost....toen de internet aansluiting, die komt via kpn, heeft 6a7 weken geduurd, weer vaak bellen, je hoort maar niks, uiteindelijk ook opgelost.
  Dan het huidige probleem.....we heben zo een opname apparaat erbij genomen, echt ideaal....maar moet deze wel goed werken...gebeurt nogal mij te vaak dat we iets opnemen en op de een of andere manier kan het apparaat het nie afspelen...(en ja CD...ik heb de laatste update erop staan.....). Nu wil ik de tv aanzetten, maar dat wil het digitale kastje niet....die hapert af en toe....... Dusja, ik neem maar 1 x pilsje en duik me bed in.

  Op zich best tevreden met CD, als ze nog keer een goede update maken voor het kastje ben ik tevreden, ik zal niet snel overstappen, doe uw voordeel met mijn info.

  Proost

  • Opname mogelijkheid
  • Mooi scherp beeld
  • Kastje heeft update nodig
  • Helpdesk........je moet de juiste persoon hebben.....anders kan je net zo goed je opa of oma bellen
  Beoordeling
  8
  Gert 10-7-2013 - 10:22

  Ik ben al 12 jaar gebruiker van CD. Prima ontvangst, perfecte kwaliteit ook op oudere tv, ook in vakantiehuis in Frankrijk.
  Na telefonisch hulp werd aangeboden het contract met 2 jaar te verlengen met toezegging van een bonus voor trouwe klanten. De bonus is heel snel betaald, prima dus.
  Ondanks de vele negatieve klanten ben ik een positieve en tevreden klant!

  • Perfecte kwaliteit
  Beoordeling
  10
  Kees 10-7-2013 - 09:34

  Ik heb nu 1 maand canaldigitaal en werkt echt top zeer goeie verbinding met telefoon soms hoor ik en echo maar dat is niet altijd de overstap ging probleemloos canaldigitaal is echt perfect. ga zo door.

  • telefoon geluid kan beter echo
  Beoordeling
  10
  Bert 18-6-2013 - 11:59

  Nooit problemen gehad met CD.
  Beste klaliteit beeld (als ik het vergelijk met vrienden)
  Lekker veel zenders, 3 satellieten dus alle engelse zenders inclusief filmkanalen gratis. 500+ kanalen.
  Dit kan alleen bij CD.
  Keurige helpdesk.
  Ik stap nu over naar alles in 1 van CD.
  Begrijp die negatieve verhalen niet zo goed.
  Als het je niet bevalt stap je toch over?

  • beste kaliteit beeld
  • zeer veel kanalen
  • veel engels zenders
  • veel HD kanalen
  • goedkoopste aanbieder
  • misschien een LNB voor 4 satellieten?
  Beoordeling
  10
  Theo 18-4-2013 - 13:53

  Ik snap de forums niet zo goed als ik de berichten lees denk ik bij mezelf zijn die mensen die hier posten nou zo kortzichtig of ....., ik heb nooit last van CD als ik iets nodig heb bel ik ze... 15 cent per minuut dus na een uur ben ik 1 euro en 50 cent kwijt nou vertel mij maar wanneer ik een uur moet bellen, bandje is even vervelend maar als je iemand aan de lijn krijgt wordt alles perfect uitgelegd en zit ik ergens mee, dan gaan ze er meteen achteraan.

  Zelf ook ooit voor een provider gewerkt en de meeste reacties hier vind ik ronduit kortzichtig

  CD Mooiste kwaliteit meeste zenders, nooit storing als je het goed uitricht die zooi en professionele klantenservice die altijd bereid zijn om te helpen

  • Service
  • kwaliteit
  • Bandstem in het begin
  • Schotel is niet makkelijk om te instaleren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.