Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Online.nl

Online.nl reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Online.nl geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Online.nl. Is Online.nl je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Online.nl

  Beoordeling
  1
  Hans 30-5-2024 - 18:58

  Zeer slecht afhandeling na beëindiging abonnement. Blijven maar geld afschrijven en zijn slecht bereikbaar. Reageren nauwelijks.

  • Tja
  Beoordeling
  1
  Kumar 24-5-2024 - 12:18

  waardeloos en prizig grap!
  kijk goed naar de kliene letters. ik heb een abonnent voor 100 mbps voor bijna een jaar een betaal ik anderhalve keer hoger dan gemiddelde. Aansluting kosten zijn zeer hoog . Regelmattig tot slecht internet kwalitiet.
  je kan beter aanbieders op markt vinden voor minder.

  • op alle vlakken moet online.nl verberteren
  Beoordeling
  1
  A. 23-5-2024 - 16:07

  Online.nl sinds oktober slecht internet ...

  En kan er niet eens weg ! Ze beweren te leveren, dus contract voortijding opzeggen betekent alle maanden betalen plus een boete! SCHANDALIG!

  • NIKS!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ALLES !!!!!!!!!!!!!!!!!
  Beoordeling
  1
  Marco Brabers 23-5-2024 - 13:32

  Slechtste service ooit

  • Niets. Niet doen!
  • Via via bij hun terechtgekomen. Zij zouden mijn contract bij oude provider stopzetten. Niet gebeurd en hier hebben ze geen compensatie voor geboden. Contract bij oude provider liep 2 maanden door. Internet ook af en toe zeer slecht.
  Beoordeling
  1
  M 25-3-2024 - 15:35

  Dit bedrijf is niet aan te raden wanneer je gaat overstappen en nog geld terug krijgt. Oktober 2023 ging mn huidige provider in. Ten eerste geen bevestigings mail ontvangen dat de overstap voltooid is. Ten 2de geen bericht ontvangen dat het geld binnen 4 tot 8 weken op de rekening staat, hier achteraan gebeld en er zou ivm de verouderde modem iets niet goed zijn gegaan en dit pas zagen nadat ik belde. Kreeg toen een sms dat het geld binnen 4 tot 8 weken op me rekening zou staan wat de 2de wachttijd is. Dus de eerste 4 tot 8 weken voor niks gewacht. Weer gebeld en kreeg te horen dat het wegens een technisch iets was alleen maar handmatig overgemaakt kon worden, en er was nog een keer 4 tot 6 weken bij opgegooid via sms. Dit kwam om de eerste ticket niet goed was ingeboekt (dus de eerste sms) en de datum op nul stond. De 2de sms zou de overboeking wel goed moeten zijn maar of dat waar word gemaakt na al die fouten is maar te bekijken. Er is geen klachtenformulier op de website te vinden, ze vertellen allemaal een ander verhaaltje waardoor het komt, ik hoop dat dit bedrijf eens grondig onderzocht word aangezien het gaat lijken op oplichting als het om geld teruggave gaat.

  • Geen
  • Stort het geld binnen de periode wat gezegd word en kom niet met onzin aan.
  Beoordeling
  1
  Elsa Randall 23-3-2024 - 08:32

  na afsluiting abonnement, was de kwaliteit met wat ze beloven zo slecht. Ik heb een herroepings recht gedaan en meegezonden retour met de apparatuur. Wederom zenden ze een nieuw pakket met apparatuur deze ook retour gezonden op mijn kosten. Na veel mails, hebben ze Intrum justita op mijn zaak gezet. Ook geen beste werkwijze. Online moet binnen 21 dagen reageren op bewijzen die ik binnen de gestelde termijn van Intrum heb geleverd, het duurde 3 maanden voor Online.nl met niet waarheden komen.

  Beoordeling
  1
  Martens 12-3-2024 - 20:17

  Beloven veel maar kunnen het niet waar maken. Daarna is men niet meer thuis, jammer

  • Ben realistisch, nog geen 20% van aangeboden internet snelheid en nog aan contract houden? Vinden dat ze het dan goed geregeld hebben
  Beoordeling
  1
  Yvonne 5-1-2024 - 11:34

  Nooit nemen deze provider. Wil alleen dik incasseren en bieden geen service!

  Beoordeling
  1
  Denise 7-12-2023 - 12:11

  Hangen op tijdens telefoon gesprek, onbeleefd en maken loze beloftes

  • Geen
  • Je beloftes na komen
  Beoordeling
  3
  Ingrid 6-12-2023 - 17:05

  Het internet wordt regelmatig geknepen waardoor de snelheid een stuk minder is. Wanneer je belt, zetten ze weer het weer open. Klantenservice alleen overdag bereikbaar. Monteur pas na meerdere dagen waardoor we dagen geen internet hebben. Slechte ondersteuning daarbij en niet erg behulpzaam. Klantenservice volgt de regeltjes die waarschijnlijk van bovenaf opgesteld zijn en zijn daarin niet flexibel.

  • Bij afsluiten was het jarenlang het goedkoopste pakket. Dat verschil is nu redelijk minder geworden.
  • Meer monteurs, ruimere openingstijden klantenservice.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.