Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Ziggo

Ziggo reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ziggo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ziggo. Is Ziggo je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Ziggo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Ziggo

  Beoordeling
  9
  Steven 25-7-2016 - 19:11

  Ziggo sinds 2maandjes in huis (Vaste diensten).
  Modem meegekregen / Horizon box meegekregen in de ziggo Store. Meegenomen naar huis en alles aangesloten. Jammer genoeg stond er nog geen signaal.op de kabel. Belde met Ziggo en hun vertelde dat er de volgende dag signaal zou zijn . En dat gebeurde. Me modem had verbinding :-) .
  Sinds ik de modem(Connectbox) aan gezet heb ik hem nog geen een keer hoeven herstartennof iets dergelijks. Ook de wifi is een verademing. Televisie werkt gewoon goed.

  • Snelheid.
  • Wifi modem (ConnectBox) stukken beter.
  • Klanteservice.
  • Beeld televisie perfect.
  • Bereik Wifispots matig.
  Beoordeling
  10
  kees 25-6-2016 - 11:05

  Al jaren ziggo en mag gewoon zeggen ziggo is top...en nee ik werk er niet haha.Beeld is scherp..prijzen kloppen en de mensen zijn vriendelijk en geintereseerd in je probleem of andere zaken.De router is hun enige minpunt maar die heb ik uitgezet en andere erachter gezet voor beter signaal.
  Voor mij geen andere provider!!!

  • beeld, snelheid internet, service ziggo en klanten service en ze doen wat ze zeggen.
  • betere router
  Beoordeling
  5
  Christian 10-5-2016 - 19:44

  Om te beginnen met pluspunten, eigenlijk is de gratis helpdesk wel het grootste pluspunt, maar dat mag ook wel gezien het frequente aantal verstoringen bij Ziggo.

  Sinds de fusie met UPC is het een grote bende. Als techneut begrijp ik heel goed dat dergelijke fusies, maar zelden gepaard gaan zonder problemen. Dit is niets bijzonders, en bij KPN zeker niet anders.

  Een paar weken geleden ontving mijn vader een voucher, als excuses vanuit Ziggo voor alle verstoringen. Als kado kon mijn vader kiezen uit gratis film pakket voor een maand. Echter bleek de code op de voucher niet te werken. Zucht. Ook dit kan ik als IT Professional begrijpen, maar het is bij Ziggo wel weer iedere keer raak.

  Bellen met de helpdesk is eigenlijk zonde van de tijd. Of het is een bekend probleem, of ze kunnen er niets aan doen, of het ligt natuurlijk aan jezelf.

  Ongetwijfeld heeft iedereen wel zo zijn problemen met zijn of haar ISP.

  Ik bestempel Ziggo op moment van schrijven met een 5. Dit heeft enerzijds te maken met het grote aantal verstoringen. Verder zijn er een hoop alternatieve providers (Tweak, Telfort, Tele2) die net als Ziggo zogenaamde alles-in-1 pakketten aanbieden, maar dan tegen een lagere prijs.

  Tot relatief kort geleden zal ik iedereen adviseren, ga voor het beste televisie signaal naar Ziggo, maar als ik reviews lees van bijvoorbeeld Vodafone alles-in-1, dan doet deze kwaliteit niets onder.

  Concreet: opzeggen die Ziggo verbinding! Ziggo verliest klanten en ik kan je wel vertellen waarom. 'Vroegah' een prima provider, maar de Ziggo heeft de prijs/kwaliteit verhouding volgens mij een beetje uit het oog verloren.

  • Gratis helpdesk
  • Goede TV kwaliteit
  • Stabiele internet verbinding
  • Middels smartcards kun je door bijvoorbeeld te delen met familie/vrienden, een paar euro per maand besparen
  • Simpele installatie, werkt vaak direct (uitzonderingen aanwezig)
  • Sinds fusie met UPC veel storingen op televisie
  • Lange wachttijden helpdesk
  • Ongemotiveerde jongeren op helpdesk
  • Pakketten zijn relatief duur

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.