Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Gratis Spotify bij Alles-in-1 van KPN

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vanaf vandaag biedt KPN bestaande en nieuwe klanten met een alles-in-een pakket Extra of Premium gratis een Spotify Premium abonnement. Hierdoor kunnen klanten thuis de nummers die de muziekdienst Spotify in zijn bibliotheek aanbiedt, beluisteren en afspelen. Door de Spotify app op een smartphone te downloaden wordt het tevens mogelijk om overal de muziek te beluisteren.

Wat is Spotify?
Spotify is een digitale muziekdienst die gebruikers on-demand toegang geeft tot meer dan 15 miljoen tracks. Voor een Spotify Premium abonnement betalen gebruikers normaal gesproken 9,99 euro per maand.

Exclusieve partner
KPN wordt nu de exclusieve partner van Spotify in Nederland. Dat betekent dat  KPN klanten met een alles-in-één pakket Extra of Premium (koper)/ Zilver of Goud (glasvezel) voortaan gratis Spotify Premium ontvangen.

Een KPN alles-in-een pakket Extra of Premium is hier verkrijgbaar vanaf 55 euro per maand.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie