Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN online tv-app buitenshuis uiterlijk 1 april beschikbaar

door Jeanet Woldring 1 reactie

Klanten met interactieve tv van KPN kunnen nu nog niet allemaal overal in Nederland online televisie kijken op hun tablet of smartphone. Eerder was aangekondigd dat iTV Online 7 maart beschikbaar zou zijn voor iedereen. Na klachten op het forum laat KPN weten dat de uitrol vertraging heeft opgelopen. Momenteel worden de laatste klanten aangesloten. 

iTV Online kan uiterlijk op 1 april door iedereen buitenshuis worden gebruikt. KPN laat op de website weten: 'Helaas duurt het verwerken iets langer dan gepland, waardoor het nog niet voor alle klanten beschikbaar is. Onze excuses hiervoor. Momenteel worden de laatste klanten aangesloten. Zodra het beschikbaar is, krijg je een mededeling te zien in de iTV Online app.'

iTV Online begon als dienst voor gebruik op het eigen thuisnetwerk van klanten. KPN kondigde eind januari aan dat een nieuwe versie van de iTV Online-app tussen 29 januari en 7 maart werd uitgerold naar alle klanten, waarmee kijken buitenshuis mogelijk zou worden. Na klachten op het forum van klanten die meldden dat de dienst voor hen niet beschikbaar is, laat KPN weten dat de uitrol vertraging heeft opgelopen. Volgens het bedrijf blijkt de uitrol complexer te zijn dan gedacht.

Naast KPN bieden kabelaars UPC en Ziggo de mogelijkheid om live- tv te kijken via de app. Ook Tele2 biedt sinds kort een online tv app voor tablet en smartphone.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: josuha ()

Moet je Wel onbeperkt vlot Internet hebben en wie bied dat nou???
Er is er ma 1 in Nederland en dat is Robin mobiel.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie