Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN online tv-app buitenshuis uiterlijk 1 april beschikbaar

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Klanten met interactieve tv van KPN kunnen nu nog niet allemaal overal in Nederland online televisie kijken op hun tablet of smartphone. Eerder was aangekondigd dat iTV Online 7 maart beschikbaar zou zijn voor iedereen. Na klachten op het forum laat KPN weten dat de uitrol vertraging heeft opgelopen. Momenteel worden de laatste klanten aangesloten. 

iTV Online kan uiterlijk op 1 april door iedereen buitenshuis worden gebruikt. KPN laat op de website weten: 'Helaas duurt het verwerken iets langer dan gepland, waardoor het nog niet voor alle klanten beschikbaar is. Onze excuses hiervoor. Momenteel worden de laatste klanten aangesloten. Zodra het beschikbaar is, krijg je een mededeling te zien in de iTV Online app.'

iTV Online begon als dienst voor gebruik op het eigen thuisnetwerk van klanten. KPN kondigde eind januari aan dat een nieuwe versie van de iTV Online-app tussen 29 januari en 7 maart werd uitgerold naar alle klanten, waarmee kijken buitenshuis mogelijk zou worden. Na klachten op het forum van klanten die meldden dat de dienst voor hen niet beschikbaar is, laat KPN weten dat de uitrol vertraging heeft opgelopen. Volgens het bedrijf blijkt de uitrol complexer te zijn dan gedacht.

Naast KPN bieden kabelaars UPC en Ziggo de mogelijkheid om live- tv te kijken via de app. Ook Tele2 biedt sinds kort een online tv app voor tablet en smartphone.

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie