Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN verlaagt prijs FOX Sports Eredivisie naar 7,50 euro (update)

door Anniek Kruijer Leestijd: 3 minuten

Voetbalfans opgelet! KPN verlaagt de tarieven van Fox Sports. Het pakket Fox Sports Eredivisie met drie zenders kost nu 7,50 euro per maand, de oude prijs was 17,50 euro. De prijs van de andere twee FOX Sports pakketten daalt ook. Klanten met KPN Compleet kunnen vanaf vandaag zelf gratis kijken naar de kanalen. 

Gratis FOX Sports Eredivisie bij KPN Compleet

fox-sport-kpn.jpgDe prijsverlagingen van de pakketten gaan per direct in. Klanten die een KPN Compleet pakket hebben, mobiel en vaste diensten gecombineerd, hoeven niets te betalen voor het bekijken van de kanalen. Bij KPN Compleet kun je maandelijks kiezen tussen gratis zenderpakketten. FOX Sports Eredivisie wordt hier nu aan toegevoegd. Je kunt vanaf 22 augustus je zenderpakket wisselen via de website of de app. Wat kun je nog meer met KPN Compleet? 

Nieuwe voorwaarden

Onlangs hebben KPN en FOX Sports een akkoord bereikt over de doorgifte van de FOX Sports zenders. Ten opzichte van de oude overeenkomst met FOX heeft KPN in de nieuwe voorwaarden meer vrijheid gekregen om deze zenderpakketten voor een bredere groep voetbalsportliefhebbers tegen een lagere prijs toegankelijk te maken. De nieuwe prijzen: 

  • FOX Sports Eredivisie: oude prijs € 17,50 per maand - nieuwe prijs € 7,50 per maand
    3 kanalen met alle Eredivisie wedstrijden.
  • FOX Sports International: € 12,50 per maand (prijs blijft gelijk)
    3 kanalen met een internationaal sportaanbod.
  • FOX Sports Eredivisie + International: oude prijs € 25 per maand - nieuwe prijs € 15 per maand
    6 kanalen: het totale sportpakket.
  • FOX Sports Eredivisie voor Digitenne: oude prijs € 15 per maand - nieuwe prijs € 7,50 per maand

Onderhandelingen aanbieder en FOX Sports

vodafone-fox.jpgEerder werd bekend dat Vodafone Fox Eredivisie 1 in het basispakket toevoegt. De prijzen van de abonnementen stijgen daardoor met 1,50 tot 2,50 euro. De providers Tele2 en Cai Harderwijk besloten geen nieuwe overeenkomst af te sluiten. De kanalen zijn binnenkort bij deze providers niet meer te zien. Delta, CAIW en enkele kleine aanbieders onderhandelen nog. Ziggo voelt momenteel geen stress, de kabelaar heeft nog een lopend contract met FOX. Dat geldt ook voor de aanbieders CanalDigitaal en Online.nl.

Voetballiefhebbers, stap over!

Dus voetbalfans, kun je niet zonder deze zenders? Kijk dan eens rond. Doe allereerst de postcodecheck om te kijken welke aanbieders leveren op je adres en stap vervolgens over naar een provider waar je kunt blijven genieten van de voetbalzenders.

Update 19-8: De prijswijzigingen gelden per direct ook voor KPN-dochters XS4ALL en Telfort. 

Geactualiseerd: woensdag 12 juli 2023

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.