Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort biedt Videoland Unlimited en buitenlandbundel

door Jeanet Woldring

Telfort lanceert in samenwerking met Videoland de dienst Videoland Unlimited. Voor 10 euro per maand kun je onbeperkt films en series bekijken, waarbij de eerste twee maanden als actie gratis worden aangeboden. Daarnaast komt er een buitenlandbundel, waarmee je voor 10 euro voordelig kunt bellen naar vaste nummers in 40 landen. Hiermee is Telfort de eerste provider.

Onbeperkt films en series kijken met nieuwe TV-dienst

Met Videoland Unlimited biedt Telfort de mogelijkheid om onbeperkt films en series te kijken voor 10 euro per maand. De optie kan op elk gewenst moment worden toegevoegd aan een Alles-in-1 of Internet+TV pakket. Na de eerste betaalde maand is de dienst dagelijks opzegbaar. Naar eigen zeggen wordt het aanbod uitgebreid met films en series uit het buitenland en exclusieve titels van Nederlandse bodem. Videoland Unlimited kan ook via Interactieve TV Online op de laptop, tablet of smartphone bekeken worden.

KPN, XS4ALL en Delta ook Videoland Unlimited

In november 2013 startte moederbedrijf KPN met Videoland Unlimited, ook voor 10 euro per maand. Begin december volgden XS4ALL en Delta. UPC onderzoekt bij zijn klanten of er de belangstelling is voor een dergelijk aanbod. Hierbij zijn zowel Videoland als Netflix in beeld.

Onbeperkt bellen naar het buitenland met nieuwe belbundel

Telfort breidt ook het belaanbod uit. Klanten hebben de mogelijkheid voordelig te bellen naar vaste nummers in 40 landen voor 10 euro per maand. Hierbij is geen sprake van een starttarief of gesprekskosten. De nieuwe bundel is maandelijks aan- en uit te zetten, wat handig kan zijn als je tijdelijk veel naar het buitenland belt. De bundel is te combineren met de belproducten Bellen Standaard of Bellen Onbeperkt NL (nu 2 maanden gratis). Met Bellen Onbeperkt NL bel je voor 10 euro onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland, zonder starttarief of kosten per minuut.

Telfort eerste provider met buitenlandbundel

Telfort is de eerste provider die de buitenlandbundel als een aparte bundel aanbiedt, waardoor men nooit meer betaalt dan nodig is. Op deze manier kan voordelig gebeld worden naar onder andere alle EU-landen, maar ook naar Noord-Amerika, Canada, Marokko, Suriname en de ABC-eilanden.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie