Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Telfort halveert aantal Alles-in-1 pakketten

door Jeanet Woldring

Telfort brengt het aantal totaalpakketten terug van vier naar twee: het Alles-in-1 basispakket en het Alles-in-1 Glasvezelpakket. Het aanbod voor glasvezelklanten bestaat standaard uit internet (50 Mbps down en up), Interactieve TV (60 tv- en 90 radiozenders) en een gratis telefoonnummer voor 45 euro per maand. Naast Interactieve TV zit ook Analoge TV standaard in het pakket inbegrepen.

Alles-in-1 Glasvezel en op maat
Door het aanbod van de verschillende pakketten terug te brengen, hoopt Telfort het aanbod completer en  eenvoudiger te maken terwijl tegelijkertijd rekening gehouden wordt met persoonlijke wensen. 
Het Alles-in-1 Glasvezel pakket kan naar wens worden aangevuld met verschillende diensten, waaronder bel- en zenderpakketten die maandelijks aan- en uit te zetten zijn. Zoals een dubbele internetsnelheid voor 7,50 euro per maand (voorheen 10 euro per maand). Ook kan men vanaf nu een tweede telefoonnummer nemen voor 2,50 euro per maand.

Standaard bellen en analoge TV in het pakket
Nieuw is dat men bij Alles-in-1 Glasvezel gratis een vast telefoonnummer krijgt om altijd bereikbaar te zijn. Indien gewenst kan men ervoor kiezen geen telefoonnummer te nemen, of dit op een later moment alsnog toe te voegen. Analoge TV blijft een vast onderdeel in het pakket. Hiermee blijven alle andere tv’s in huis gewoon werken via (bestaande) coax-bekabeling, zonder extra kastjes of ontvangers.

Alles-in-1 basispakket in TOP 5 op Totaalwijzer
Het Alles-in-1 basispakket voor DSL-klanten bevat dezelfde mogelijkheden, waarbij de internetmogelijkheden afwijken van het glasvezelaanbod. Standaard is de downloadsnelheid bij dit pakket 30 Mbps met een uploadsnelheid van 3 Mbps. Per maand kost dit basispakket 36 euro. Met dit  3-in-1 pakket staat Telfort in de TOP 5 totaalpakketten op Totaalwijzer.nl. Voor 5 euro per maand meer kan de snelheid verhoogd worden naar 50 Mbps down en 5 Mbps up.

Voorheen bood Telfort verschillende pakketten, voornamelijk gebaseerd op internetsnelheid en tv-mogelijkheden. Het glasvezelnetwerk zorgt ervoor dat men geen last heeft van buurtgenoten die op hetzelfde moment gebruik maken van het netwerk. Door de glasvezeltechnologie kan men bovendien even snel bestanden downloaden als uploaden.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie