Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort tv, internet en bellen van 14 naar 2 pakketten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Telfort-20 jaar_2016.jpg

Telfort heeft haar aanbod voor tv, internet en bellen teruggebracht van 14 naar 2 pakketten. Internet kost 30 euro en voor Alles-in-1 betaal je 42,50 euro per maand. Hiermee wil de provider het kiezen simpeler maken. Toch kun je op Internetten.nl nog minimaal 9 Telfort pakketten vergelijken. Hoe dat komt?  

Internet € 30 en Alles-in-1 € 42,50

In het oerwoud van telecomabonnementen wil Telfort het kiezen simpeler maken: 'mét gebruik van het altijd betrouwbare KPN-netwerk en zónder onnodige extra’s.'  De keuze voor nieuwe klanten bestaat uit een Internetpakket voor € 30 per maand en een Alles-in-1 pakket met internet en interactieve televisie voor € 42,50 per maand. Aan beide pakketten kan gratis een vast telefoonnummer worden toegevoegd.  

Glasvezelinternet zonder extra kosten

Glasvezel-Telfort.jpgAls er glasvezelinternet beschikbaar is, wordt dat zonder extra kosten geleverd. 

Eenvoudiger en overzichtelijker

Telfort-directeur Onno van der Poel zegt in het persbericht: 'Met de twee pakketten die we nu aanbieden is de klant verzekerd van het best beschikbare netwerk tegen de beste prijs. Bestaande klanten houden hun pakket zoals zij gewend waren, nieuwe klanten kiezen vanaf vandaag uit de twee opties: Internet of Alles-in-1.'

Toch nog meer pakketten...

Bij beide pakketten kunnen klanten hun vaste internetverbinding versnellen tot 100 Mbps voor 5 euro per maand. Extra snelheid voor Alles-in-1 glasvezel kost echter 7,50 extra per maand. En waar 200 Mbps via glasvezel beschikbaar is, betaal je een maandelijkse meerprijs van 12,50 euro. Daarnaast zijn tegen meerprijs belbundels beschikbaar en uitgebreidere zenderpakketten met bijvoorbeeld Fox Sports of Film 1.

Op plaatsen waar slechts een snelheid van 12 Mbps beschikbaar is, geeft Telfort maandelijks 2,50 euro korting. Zulke postcodes vinden we niet alleen in buitengebieden, maar zelfs in grote steden als Amsterdam. Daarom zie je op onze vergelijkingssites Internetten.nl, Digitelevisie en Totaalwijzer tóch nog altijd 3 internetpakketten en 6 alles-in-1 pakketten.

Alles-in-1 vergelijken

Telfort Vergelijking Alles-in-1_24-10-2016.jpgTelfort-glasvezelvergelijking_24-10-2016.jpg

klik op de tabellen voor een vergroting

Telfort heeft in bovenstaande tabellen een vergelijking gemaakt van alles-in-1 pakketten met een viertal andere aanbieders. Wil je alles-in-1 pakketten vergelijken met alle providers en weten wat beschikbaar is op jouw adres? Check het op Totaalwijzer.nl

Geactualiseerd: maandag 10 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie