Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Telfort verhoogt prijs mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Per vandaag hanteert Telfort hogere prijzen voor surf &mail mobiel internetbundels voor klanten die een nieuw abonnement afsluiten. Voor bestaande klanten verandert er niets. Daarnaast wijzigt Telfort prepaid per 9 januari.

'De hogere prijzen zijn ingegeven door het alsmaar stijgend gebruik van mobiel internet en apps op de mobiele telefoon', aldus de provider. Om klanten 'een optimale beleving' te kunnen blijven bieden, moet Telfort naar eigen zeggen flinke investeringen doen in het mobiele netwerk.

Tot op heden was Telfort de enige KPN-dochter bij wie je nog 1 GB voor circa een tientje per maand kon krijgen. Bij andere providers moet je sinds afgelopen zomer zo ongeveer het dubbele neertellen. Toen verhoogden KPN, Vodafone en T-Mobile de tarieven voor mobiel internet; in november volgden Ben en Simyo. Zie voor meer info en prijzen onze tariefvergelijking Mobiel Internet op de smartphone.

Alle vier de Telfort surf&mail internetbundels krijgen een nieuwe prijs, inclusief die voor de recent geïntroduceerde BlackBerry. De nieuwe prijzen gelden voor zowel sim only abonnementen als voor abonnementen met een toestel. De prijzen van mobiel internet voor tablet en laptop blijven gelijk.

Men kan kiezen uit de volgende internetbundels:

Internet op je mobiel* oude prijs nieuwe prijs
surf&mail 200 MB  €   6,95   €   8,95
surf&mail 1000 MB  € 10,95   € 13,95
surf&mail 1500 MB    € 15,95   € 18,95
surf&mail 1000 MB BlackBerry  € 15,95   € 18,95**


* Internetten buiten de bundel kost € 0,05 per MB; Internetten zonder abonnement kost € 1,50 per MB.
** In verband met de recente introductie van BlackBerry wordt de prijs tijdelijk verlaagd naar € 16,95.
 

Geactualiseerd: maandag 8 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie