Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

ZeelandNet wijzigt tarieven

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

ZeelandNet heeft op 1 augustus jl. de prijzen van haar abonnementen aangepast. De tariefswijziging heeft volgens Delta, het moederbedrijf van ZeelandNet, te maken met nieuwe investeringen in het kabelnetwerk en het toevoegen van HD-zenders en andere nieuwe diensten. Het gaat in de meeste gevallen om een verhoging van enkele euro's per maand, uitgezonderd het internet Extreem pakket. Dat zakt behoorlijk in prijs van 75,25 euro naar 69,95 euro. De prijsverhoging geldt ook voor de zakelijke abonnementen.

Sneller internet en extra zenders

De kabelaar verhoogde onlangs de snelheden van de Alles-in-1 producten en voegde vijf HD-zenders toe aan het aanbod. Het gaat hierbij om de zenders Comedy Central, Nickelodeon,  BBC2, SBS9 en 24Kitchen. Daarnaast komen er vanaf deze zomer duizenden WiFi-spots bij. Delta verwacht dit jaar nog ruim 40.000 modems om te wisselen voor WiFi-modems. Komende winter worden de snelheden van de andere internetabonnementen verhoogd.

Klanten die in het bezit zijn van een Internet Comfort, Plus, Extra of Zakelijk Breedband Super pakket ontvangen een persoonlijk bericht. ZeelandNet stopt namelijk met het aanbieden van deze abonnementen. De Belbundel 500 blijft wel bestaan, maar wordt niet meer actief aangeboden.

Nieuwe en oude tarieven

*Prijs per maand inclusief BTW én maandelijkse abonnementskosten (€ 18,50) van het kabelpakket (TV Basis)
** Belbundel 500 wordt niet meer actief aangeboden.
*** Abonnement inclusief combinatiekorting internet & bellen.
 

Nieuwe diensten

Naast investeringen in het netwerk heeft Delta in juni een nieuwe dienst geïntroduceerd, genaamd Delta Veilig Wonen. Met deze internetdienst kun je altijd controle houden over je woning en indien gewenst kan deze gekoppeld worden met een professionele alarmcentrale. Ook komt er dit najaar een nieuwe dienst die Interactieve TV met centrale opslag beschikbaar maakt.

Tarieven zakelijk

Voor de zakelijke markt verhoogt ZeelandNet alle prijzen. Het Breedband Top pakket stijgt 4 euro per maand, de andere pakketten zitten tussen de 1 en 3,50 euro per maand.

 

Geactualiseerd: dinsdag 14 juli 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.